Duszman Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Cześć, być może kojarzycie lokacje zwaną w wielu modach "Przedsionkiem Zony" lub "Obrzeżami Zony" ? Otóż chciałem się zapytać skąd ta lokacja pochodzi, gdyż występuje ona w wielu modach jak na przykład "Złota Kula", "Fotograf" lub "Dream Reader" ale o ile dobrze pamiętam to nie stworzyło jej GSC choć jest dość popularna w większych modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Oryginalna nazwa lokacji to Predbannik i pochodzi ona od twórców AMK. Miała się chyba znaleźć w wersji 2.0 (chyba bo w AMK nigdy nie grałem), ale jako że AMK umzierło, wszystkie jego zasoby, w tym również i ta mapa, zostały luzem wypuszczone w świat. Stąd obecność tej lokacji w wielu modach, od Fotografa aż po Lost World. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ja pierwszy raz zetknąłem się z tą lokacją jako Priedbannikiem, w pierwszym wydaniu moda Alternatywa. Ale był jeszcze jakiś teraz już leciwy mod, gdzie ona występowała jako Dolna Bruzda. Tyle tylko, że moda nie kojarzę, bo było to sporo lat temu. Może @metek58 lub @smox moda zapamiętali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi