cez137 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) @OldMan w miedzyczasie otworzyłem te drzwi, wystarczy się ustawić w odpowiednim miejscu i jest cut scenka, nie używamy fizycznie klucza Gdzie jest klucz? Edytowane 15 Listopada 2023 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @cez137Klucz dostajesz fabularnie, otwierają się drzwi. Otworzyłeś jakoś inaczej? Żebyś zaraz znowu nie płakał, że coś ci w modzie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @tom3kb nie jestem pewien ale chyba rozmawiamy o dwóch różnych kluczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Ja już też się pogubiłem.... Ale... Chyba chodzi o klucz "B" potrzebny do uwolnienia jeńca w nocy . Z tego co pamiętam, ten pierwszy klucz można znaleźć w narożniku domu przy którym zazwyczaj stoi Aliszer. Za jego plecami są skrzynie i między nimi a ścianami budynku na ziemi leży klucz. Na wszelki w załączniku ma klucz "B" noc wezien farma klucz tekst.ddsnoc wezien farma klucz tekst.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @OldMan Dzięki, z twojego sejwa działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @OldMan Godzinę temu, OldMan napisał(a): Chyba chodzi o klucz "B" potrzebny do uwolnienia jeńca w nocy . dokładnie, rzeczywiście, był tam gdzie pisałeś, szukałem tam, że też nie wpadł mi w oczy, no nieważne, kolejny mod skończony, czekam na drugi epizod Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
its boomer Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Pozdrawiam. Cieszę się, że zauważyłeś mój mod i przetłumaczyłeś go na swój język. Mój MOD to kawałek mnie i moich przyjaciół. Są ich imiona i pseudonimy - Gorbenych, Vital, Ola i wiele innych. Powodzenia w tłumaczeniu drugiego odcinka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Witaj na naszym forum Na Twojego Moda zwróciłem uwagę przez premierę na naszym forum Epizod 2 , ale w informacjach od Ciebie jako autora wyczytałem, że przygodę z Boomer i jego przyjaciółmi najlepiej jest zacząć właśnie od Epizodu 1. I stąd moja polonizacja. Epizod 1 i 2 zostały dobrze przyjęte i mają swoich zwolenników, więc liczę (i myślę, że nie tylko ja) na Twoje następne produkcje. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Epizod jeden już za mną. Całkiem fajna historia bez usypiających momentów. Ciekawa fabuła obfitująca w nieoczekiwane zwroty akcji, jeśli chodzi o mnie - zero nudy. No i główny bohater Bumer to rozsądny facet, słowny, zawsze doprowadza sprawy do końca, co może wzbudzić sympatię. W moim przypadku mod bezwylotowy. Ciekaw jestem dalszych przygód Bumera, epizod dwa już postawiony, więc... Moja mowa będzie krótka. To chyba pójdę już pograć, nie? Dzięki za spolszczenie @OldMan. Życzę dalszej owocnej pracy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Witajcie. W związku ze zbliżającą się premierą tłumaczenia do OwO Ep. III Udostępniam łatkę do spolszczenia epizodu I Jest to o tyle istotne, że wszystkie epizody są ze sobą połączone I warto je ograć po kolei. Proszę o umieszczenie linku do łatki w pierwszym poście: https://drive.google.com/file/d/1pxNq5tjdWLj54lLS_4wfKKIVARlbT0jC/view?usp=sharing Łatkę wrzucamy do głównego katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. p.s. Może warto byłoby zmienić tytuł wątku przez dodanie Epizod I 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Dzięki @OldMan Łatka dodana do pierwszego postu. Tytuł też zmieniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Poprawki zajęły mi parę godzin i widać, że to było jedno z moich pierwszych spolszczeń p.s. Podziękowania dla @LisKot za wskazówki co poprawić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Powiem tak - zagrałem w cz 1 - ukończyłem i grało mi się super. Byłem nie raz zaskoczony zwrotami akcji - ale to moim zdaniem jet to - dodaje smaczków heh. Dziękuję wszystkim za udostępnienie w wersji polskiej i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) Powiem tak - zagrałem w cz 1 - ukończyłem i grało mi się super. Byłem nie raz zaskoczony zwrotami akcji - ale to moim zdaniem jet to - dodaje smaczków heh. Dziękuję wszystkim za udostępnienie w wersji polskiej i pozdrawiam serdecznie. Edytowane 9 Lipca przez DukeTheWizard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Tak a propos - nie wiem jak Wam ale muzyka z ekranu menu bardzo mi przypomina muzykę z gry Unreal jak się było na początku w Vorteksie. Czy też macie takie odczucia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi