Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już też się pogubiłem.... Ale...
Chyba chodzi  o klucz "B" potrzebny do uwolnienia jeńca w nocy .
Z tego co pamiętam, ten pierwszy klucz można znaleźć w narożniku domu przy którym zazwyczaj  stoi Aliszer. 
Za jego plecami są skrzynie i między nimi a ścianami budynku na ziemi leży klucz.
Na wszelki w załączniku ma klucz "B"

noc wezien farma klucz tekst.ddsnoc wezien farma klucz tekst.scop

Witaj na naszym forum :) 
Na Twojego Moda zwróciłem uwagę przez premierę na naszym forum Epizod 2 , ale w informacjach od Ciebie 
jako autora wyczytałem, że przygodę z Boomer i jego przyjaciółmi najlepiej jest zacząć właśnie od Epizodu 1.
I stąd moja polonizacja. 
Epizod 1 i 2 zostały dobrze przyjęte i mają swoich zwolenników, więc liczę (i myślę, że nie tylko ja) na Twoje następne produkcje.
Pozdrawiam.

• Dodatnia 1

• 3 tygodnie później...

al.jpg

Epizod jeden już za mną. Całkiem fajna historia bez usypiających momentów. Ciekawa fabuła obfitująca w nieoczekiwane zwroty akcji, jeśli chodzi o mnie - zero nudy. No i główny bohater Bumer to rozsądny facet, słowny, zawsze doprowadza sprawy do końca, co może wzbudzić sympatię.  W moim przypadku mod bezwylotowy. Ciekaw jestem dalszych przygód Bumera, epizod dwa już postawiony, więc... Moja mowa będzie krótka. To chyba pójdę już pograć, nie?

Dzięki za spolszczenie @OldMan. Życzę dalszej owocnej pracy.

• Dodatnia 3
  • Dzięki! 1

• Agrael przestał(a) promować temat
  • 6 miesięcy temu...

Witajcie. 
W związku ze zbliżającą się premierą tłumaczenia do  OwO Ep. III
Udostępniam łatkę do spolszczenia epizodu I
Jest to o tyle istotne, że wszystkie epizody są ze sobą połączone I warto je ograć po kolei.
Proszę o umieszczenie linku do łatki w pierwszym poście:

https://drive.google.com/file/d/1pxNq5tjdWLj54lLS_4wfKKIVARlbT0jC/view?usp=sharing

Łatkę wrzucamy do głównego katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. 

p.s. Może warto byłoby zmienić tytuł wątku przez dodanie Epizod I

• Dodatnia 2

• Agrael zmienił(a) tytuł na Obcy wśród obcych: Epizod I
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Wie ktoś, która linia w pliku w_g36.ltx odpowiada za parametry optyki w G36? Zmiany w aim_hud_offset_pos oraz gl_hud_offset_pos wydają się nie przynosić efektu. Broń wyświetla się ok,

image.thumb.jpeg.022b4c39308453beefc47c29271ba4f9.jpeg

próba celowania przez optykę daje taki efekt

image.thumb.jpeg.3f6b90e6319bd34372e246ff1fb207c5.jpeg

Ewidentnie mam tam coś skopane. @tom3kb wspominałeś coś o podobnym problemie.

Skoro dostałem fajny karabin, to czasami chciałbym z niego postrzelać (a i tak strzelby żondzom).

Znalazłem  "obejście" problemu. Podmieniłem plik dds optyki od susata na ten do do G37. Działa.

Mod skończony. Stabilny, jest kilka niedoróbek, np. ta związana z optyką. Co ciekawe na filmach na yt celowniki są OK. Jedyny "zgrzyt" jaki miałem, związany z fabułą, to ten z zadaniem dla bandytów. Miałem bardzo mieszane uczucia wykonując je.

Właśnie instaluje się cz.2 

Edytowane przez Kubuś Puchatek