Mazz-AN-94 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam mam pytanie czy dało by się wyciągnąć bronie z Soljanki i przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Z tego co wiem większość broni pochodzi z moda AMK więc wklej sobie jego i masz z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Myślę ze to nie takie proste poszukaj na innych forach w tematach o modowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 a ja myślę że to jedna z prostszych rzeczy odpowiada za to parę zaledwie plików skoro przenosimy bronie gotowe to są już modele 3d tekstury też statystyki broni też (przecież możliwa edycja jak różne poziomy prezentują mody ) jedyne co trzeba zrobić to dopisać do stringtable jak ktoś chce to u kupca jak ktoś chce to u npców jak ktoś chce jako nagroda za zadanie no i dorysowanie ikonek w tej wielkiej teksturze gdzie są wszystkie przedmioty z gry lub przypisanie do już istniejącej ikonki samo chamskie kopiuj wklej nic nie da bo znikną bronie które występowały w starym modzie a nie było ich w nowym Jak pojawi się ktoś z taka nieistniejącą bronią to koniec gry a jak tylko same pliki broni się wklei to w modzie wcale ich nie będzie bo nie będą dodane mogłem coś pominąć nie bawię się w to dawno chyba "items" też edycji wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zrobię odkop :) Czy ktoś by mógł upnąć plik z ikonami broni? Chodzi mi o plik: gamedatatexturesuiui_icon_equipment.dds Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Proszę http://wyslijto.pl/files/download/2hws607k3l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dzięki Kobal masz punkcik za to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam mam pytanie dotyczące unikalnego Wintozera gdzie go mozna znależć sory że offftop ale nie chce zakładać specjalnie nowego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Unikalny wintorez jest nagrodą za quest Iwancowa na odnalezienie specjalnego numeru Playboya z trzema brunetkami na okładce. Po dostarczeniu Iwancowowi rzeczonej gazetki, ten daje nam namiar na karabin. Znaleźć go można na pierwszym piętrze budynku sztabu na Agropromie w sejfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam sorry że odnawiam temat ale chciałem się zapytać czy da się dodać http://www.gamebanana.com/skins/97514 tę broń do NS?? bo próbowałem ale nie udało mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie kombinuj, dodawanie takich rzeczy do NS to proszenie się o kłopoty. I tak jest przeładowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jest wykonalne, jest jedno ale: Jeżeli chcesz to dodac to pchasz się z motyka na słońce bo Sola już jest ponad "normę" więc jeżeli wiesz jak mniej więcej to możesz spróbować jeszcze raz :) Na czym polegał problem z dodaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 udało mi się dodać dopiero u barmana pokazało mi a u sidorowicza nie na dole jest ss AKMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi