Polski_Szogun Posted July 29, 2024 Report Share Posted July 29, 2024 (edited) Oto moje staty: SoC nie mogę sprawdzić, bo mam go na płycie, co do CS gram często online i stąd ten czas, muszę dobić te 2,5 godz Jak wyglądają u was ? Edited July 29, 2024 by Polski_Szogun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted July 29, 2024 Report Share Posted July 29, 2024 @Polski_Szogun Bez obrazy, ale od razu widać. żeś nowicjusz Weterani się tym nie chwalą, bo nie liczą ile godzin zajęła im wyprawa, tylko ile fantów i doświadczeń z niej wynieśli. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darrien Posted July 29, 2024 Report Share Posted July 29, 2024 8 minut temu, wariat napisał(a): @Polski_Szogun Bez obrazy, ale od razu widać. żeś nowicjusz Weterani się tym nie chwalą, bo nie liczą ile godzin zajęła im wyprawa, tylko ile fantów i doświadczeń z niej wynieśli. Święta prawda. Ja nawet nie pamiętam ile godzin spędziłem w trylogii Gothic, a co dopiero, żeby pamiętać Stalkera. Chociaż nie, zdecydowanie mniej godzin niż w Gothicu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted July 29, 2024 Report Share Posted July 29, 2024 Szczęśliwi czasu nie liczą. Dla wielu z nas Stalker to pasja, także czasu spędzonego w grze się nie liczy. Nie chcę wyjść na gbura, ale od x lat stawiania oryginałów, przeróżnych modów... Cóż, trzeba godziny liczyć w tysiącach i wcale nie przesadzam. Zależy kogo zapytać, ale jak weterana, pasjonata gigantów pokroju OP/NS, testera spolszczeń, osoby, które dosłownie przechodzą wszystkie mody, kogoś kto zgłębia tajemnice S1 lub samego tłumacza modów - należy się nastawić na gigantyczną ilość spędzonego czasu w grze. W moim przypadku różnie bywa. Najczęściej korzystam z oryginalnej gry na płycie. Jak są problemy, to repack, a od czasu do czasu na Steamie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted July 29, 2024 Report Share Posted July 29, 2024 😁 Ostatnie jakieś powiedzmy 5 lat a wcześniej jakieś 10 lat głownie Stalker i mody - tyle, że z płyt. Ile to tysięcy godzin ?? Heh, sama Solianka chyba z 1000 godzin (tak strzelam) mi zajęła, potem różne wersje OP już poszły szybciej, ale to już była łatwizna Więc, bez urazy, ale jeszcze nie masz się czym chwalić 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted July 29, 2024 Author Report Share Posted July 29, 2024 (edited) @wariat nowicjusz na tym PC @apg2312 masz się czym chwalić Gdy zacząłem grać w S.T.A.L.K.E.R. miałem 5 lat, ale grałem po kilka minut, bo rodzice mi nie pozwalali długo i strzelając do tego czasu mam ze 2000h ma CoP (oczywiście ogólnie) CS ma najmniej, bo kiedy pierwszy raz w niego grałem był 2019. Przechodziłem fabułę mało co misji pobocznych i elo. Rok temu w kwietniu chciałem ustawić dużą rozdzielczość na CoP i ekran był czarny, więc do wyboru miałem tylko SoC (wtedy miałem bardzo słaby PC i nie dawał sobie rady z CS, a CoP ledwo szło) i grałem tyle czasu, że teraz go najmniej lubię. Znam każdy błąd/przydatny glitch, bo grałem w niego co chwilę i znudził mi się szybko. Tak nie znosiłem tego kompa przez to jak był słaby, czasami musiałem czekać minuty żeby mi się Google otworzył. W październiku stało się coś fajnego: Nie wytrzymał wybuchu granatu na Radarze w SoC i na dzień dziecka dostałem ten i zacząłem nabijać godziny na Stalkerze . Na tym kompie jest niedużo, bo na steamie mam Geometry Dash, F4, Metro 2033 Redux, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Brotherhood i tyle, ale jest dużo fajnych gier i tylko z uśmieszkiem czekam na promocję Edited July 29, 2024 by Polski_Szogun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 30, 2024 Report Share Posted July 30, 2024 Od Oblivion Lost - pierwowzór stalkera - nie liczę czasu. Szczęśliwi czasu nie liczą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts