Polski_Szogun Posted November 22 Report Share Posted November 22 (edited) Siemka ! Jak robiłem mój pierwszy poradnik instalacji addona, to pytałem, czy dostane ruble. Otrzymałem odpowiedź, że nie przyznajecie ich od dawna, bo nie mozna ich do niczego użyć i tutaj mam małą propozycję: Kupowanie ozdób na profil np ramka zdjęcia profilowego: lub jakiś tytuł pod zdjęcie profilowe: A cały "sklep rubli" polecałbym dać tutaj: A ikonka, to mógłby być wózek sklepowy 🛒 Zajęło by to trochę czasu, ale przynajmniej byłoby te ruble na coś wydać Jeżeli Wy bracia stalkerzy macie jakieś pomysły, to dajcie znać. Wszystko zdecyduje administracja Pozdrowienia Edited November 22 by Polski_Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted November 23 Report Share Posted November 23 Wszystko można wymyślić i było dużo planów, tylko zwyczajnie ni ma komu robić i/lub czasu nie ma, niestety. Dopóki popyt na takie coś jest niewielki, to tym bardziej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted November 25 Report Share Posted November 25 Podstawowy problem teraz też niestety jest taki że IPB zaczyna robić dość dziwne zmiany licencyjne. Chcą też zablokować/ograniczyć tworzenie dodatków w 5. Nie wiadomo jak długo będzie wsparcie dla 4. Trochę mam problem nawet co zaproponować teraz długofalowo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted November 25 Author Report Share Posted November 25 @portals na spokojnie, to tylko propozycja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 30 Report Share Posted November 30 Offtop. Ale od razu zapytam. Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem? Portals ma radiostacje, Szogun obrzyna, a Meta narzedzia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30 Report Share Posted November 30 Danieldino - piktografia, ładnie wygląda, jak mój zeszyt z 1972 roku (1 klasa podstawówki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted Wednesday at 06:59 PM Report Share Posted Wednesday at 06:59 PM W dniu 30.11.2024 o 14:51, danieldino napisał(a): Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem? Odnoszą się do grup, tutaj tabelka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted Wednesday at 09:43 PM Report Share Posted Wednesday at 09:43 PM Nie chce zakładać nowych tematów to zapytam tu: Wrzuci ktoś rozpiskę ilu jest w jakiej frakcji stalkerów Kiedyś co jakiś czas pojawiały się podsumowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts