Polski_Szogun Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada (edytowane) Siemka ! Jak robiłem mój pierwszy poradnik instalacji addona, to pytałem, czy dostane ruble. Otrzymałem odpowiedź, że nie przyznajecie ich od dawna, bo nie mozna ich do niczego użyć i tutaj mam małą propozycję: Kupowanie ozdób na profil np ramka zdjęcia profilowego: lub jakiś tytuł pod zdjęcie profilowe: A cały "sklep rubli" polecałbym dać tutaj: A ikonka, to mógłby być wózek sklepowy 🛒 Zajęło by to trochę czasu, ale przynajmniej byłoby te ruble na coś wydać Jeżeli Wy bracia stalkerzy macie jakieś pomysły, to dajcie znać. Wszystko zdecyduje administracja Pozdrowienia Edytowane 22 Listopada przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada Wszystko można wymyślić i było dużo planów, tylko zwyczajnie ni ma komu robić i/lub czasu nie ma, niestety. Dopóki popyt na takie coś jest niewielki, to tym bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada Podstawowy problem teraz też niestety jest taki że IPB zaczyna robić dość dziwne zmiany licencyjne. Chcą też zablokować/ograniczyć tworzenie dodatków w 5. Nie wiadomo jak długo będzie wsparcie dla 4. Trochę mam problem nawet co zaproponować teraz długofalowo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 25 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada @portals na spokojnie, to tylko propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada Offtop. Ale od razu zapytam. Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem? Portals ma radiostacje, Szogun obrzyna, a Meta narzedzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada Danieldino - piktografia, ładnie wygląda, jak mój zeszyt z 1972 roku (1 klasa podstawówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 4 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia W dniu 30.11.2024 o 14:51, danieldino napisał(a): Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem? Odnoszą się do grup, tutaj tabelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Nie chce zakładać nowych tematów to zapytam tu: Wrzuci ktoś rozpiskę ilu jest w jakiej frakcji stalkerów Kiedyś co jakiś czas pojawiały się podsumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 4.12.2024 o 22:43, Ignachinio napisał(a): Wrzuci ktoś rozpiskę ilu jest w jakiej frakcji stalkerów Kiedyś co jakiś czas pojawiały się podsumowania. Tutaj jest ostatnie. Zdaje mi się, że dostęp do tych statystyk ma wyłącznie @portals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A spoko To tak tylko z ciekawości o jest 11 Wojskowych Stalkerów Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nas jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi