qqprim Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego skończyłem część zadań od Pantery, w dialogu mam, że muszę się spotkać z przyjacielem w Barze (z Wiki wiem, że to Kieł), idę do Baru a tam go nie ma - próbowałem kilkakrotnie różnymi drogami po Spoiler strzelance z bossem dotrzeć do Baru, ale nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Witam jak dobrze pamiętam to chyba na Magazynach Kieł siedzi w tej chacie jak do baru się idzie. Zobacz tam, albo nie zrobiłeś Zachara. To ciężki odcinek z Panterą itd. Przełomowy, otwiera się sporo linii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Kieł na początku będzie na Ciebie czekał tam gdzie oddział Czachy był dopiero potem zawinie się do baru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Niestety tam też go nie ma. Tam był zdaje się przed wysłaniem na poszukiwania dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego W takich sytuacjach na pewno czegoś nie zrobiłeś, porób inne zadania to wtedy się odblokuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Sobota o 20:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:14 @qqprim Jeżeli nadal masz problem ze znalezieniem Kła to podeślij mi save po akcji w Warlabie tu lub na PW to w miarę możliwości sprawdzę u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Sobota o 23:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:34 To poszedł dalej. Jak nie miałeś na czerwono napisu że zginął to graj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano Niedziela o 16:07 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:07 16 godzin temu, Ignachinio napisał(a): To poszedł dalej. Jak nie miałeś na czerwono napisu że zginął to graj dalej raczej nie miałem, bo to jeszcze dodatkowo piszczy wtedy. Ale gdzie dalej? bez niego nie mam otwartych przejść na dalsze lokacje. 19 godzin temu, wariat napisał(a): @qqprim Jeżeli nadal masz problem ze znalezieniem Kła to podeślij mi save po akcji w Warlabie tu lub na PW to w miarę możliwości sprawdzę u siebie. Dzięki serdeczne, być może będę musiał skorzystać. Teraz jeszcze próbuję dokończyć "bezkrwawe łowy", bo może to mnie trzyma? Pozostałe zadania to szukanie schowków, jedno zadanie strzeleckie z tarczami u Dzika (nie mogę znaleźć pięćdziesiątej tarczy), zadanie z neutralizacją anomalii (nie zrobię, bo zginął Max Luber gdzieś na początku, czego wtedy nie rozumiałem, że nie może), uzdrawianie ludzi od Doktora, Baileys dla Kuzniecowa, więc raczej żadne z nich nie powinno mnie trzymać (wg wiki wszystkie potrzebne już zakończyłem), no może oprócz oddanie pierścienia Łukaszowi, ale to raczej ma być po rozmowie z Kłem (zresztą u Łukasza nie ma takiej opcji dialogowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano Wtorek o 16:55 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:55 W dniu 15.02.2025 o 21:14, wariat napisał(a): @qqprim Jeżeli nadal masz problem ze znalezieniem Kła to podeślij mi save po akcji w Warlabie tu lub na PW to w miarę możliwości sprawdzę u siebie. chyba jednak poproszę o przejrzenie, bo coś trzech zdjęć nie mogę zrobić - połamaniec, tuszkan i pseudogigant są strasznie czujni 😞 dzień 98. autozapis warlab - radar.zip savedgames.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Wtorek o 20:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:34 A próbowałeś ten kombinezon od Wasiliewa co powoduje, że Cię nie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano Środa o 18:23 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 18:23 21 godzin temu, Ignachinio napisał(a): A próbowałeś ten kombinezon od Wasiliewa co powoduje, że Cię nie słychać? chyba takiego nie mam - mam taki teoretycznie niewidzialny, tylko że nie zauważyłem żadnej różnicy w dostrzeganiu mnie przez wrogów w stosunku do mojego "stalowego szczura" (który chyba nie daje żadnej niewidzialności). Słyszeć mnie nie powinni, bo mój wskaźnik głośności jest cały czas na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Środa o 18:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 18:33 Pancerz wschód albo Garagin od Wasiliewa daje Ci to, ze Cię nie słychać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano wczoraj o 11:31 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:31 (edytowane) 17 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Pancerz wschód albo Garagin od Wasiliewa daje Ci to, ze Cię nie słychać. jak się okazało, miałem oba i w końcu się udało; niestety zakończenie tego zadania nie "dało" Kła w barze. PSIAKREW, Kieł jest na terenie lokacji bar (pewnie cały czas był), ale nie w barze! Dzięki wszystkim jeszcze raz za pomoc! W dniu 18.02.2025 o 17:55, qqprim napisał(a): chyba jednak poproszę o przejrzenie, bo coś trzech zdjęć nie mogę zrobić - połamaniec, tuszkan i pseudogigant są strasznie czujni 😞 dzień 98. autozapis warlab - radar.zip 5.92 MB · 1 pobranie savedgames.zip 6.04 MB · 3 pobrania dzięki za chęci, ale nieaktualne Edytowane wczoraj o 11:57 przez qqprim to miał być osobny wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Qqprim - w PDA jest opcja pokazująca kto w twojej okolicy jest zielony, żółty czy tez czerwony, oprócz koloru jest też ksywa podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu @qqprim no bo Bar to lokacja a knajpa to 100 radów/rentgenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Czasem w zależności od moda lokacja Bar i Rostok/Dzicz jest połączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Czasem tak ale nie w Opku (na szczęście) To dobrze, ze się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi