Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mc7Rf4Ec9OqUfCroWjlLPEljcYXtpbtKJT0CMcvE
 Jako że wszystko wygasło co kiedyś wykonałem a nie posiadam kopii zapasowej wszystkich plików to wprowadzam starą zawartość w jeden duży spoiler.
 Oczywiście nie wracam z pustymi rękoma, w czasie mojej nie obecności na forum, zająłem się fotografią.

Może zacznę od małego wprowadzenia w temat... Jako że przez długi czas nie byłem aktywny na forum a przez ten czas nie aktywności zajmowałem się czymś innym to przynoszę coś nowego na forum, może i nie jest to tematycznie do stalkera albo post apo... i tak myślę że warto na tym forum co nieco pokazać od siebie.
Ze trzy lata temu zakupiłem lustrzankę i w wolnym czasie wykonywałem zdjęcia różnorakie a to nieba lub budynku, większość moich fotografii jest z małą korektą barw, jasności i kontrastu.
Ale już nie będę polemizować i przejdę do zdjęć

Link do albumu na Zdjęcia Google .
https://goo.gl/photos/EA16FH2NQ9Ys1eeT8

vR74VzKqBydKCYxkh6uPO_dmIC7C4BR39_cForIT

DMdt2QEeMR7IVVNspGkUEPEu1kUhjswTesdtLRuH T43ohWWOeEJ9H5qEifVaIlU2g56yIgGZunxEZejG Dw02Oad-88yvhy7Pmr1_M3IthZMSq5gyqRDBfIcO

yQbZkrGTIwRLCAvzR9naCSJa-eiJzJrIuk-lQPkZ 94VwVDXM0bxQ5IfXqnA5AD6FZkoHIrEQZ8HUcusP 

Y333eorVEHz_3OlOGaZVKUgd7_W3Ozj7qGhDg8fP txjcjLTtQFleIpGobHtEYwBkFEJ7U_b2KIa5z6Ta

Pożar w lesie (spoiler)

Pokaż ukrytą zawartość

Stara zawartość tematu (Spoiler)

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 7

• 1 miesiąc temu...

Logo ci naprawdę bardzo fajnie wyszło ja bym tak nie umiał :D Jeżeli nie masz nic przeciwko to wtrącę tu swoje 3 grosze :) według mnie tło troszeczkę jest za jasne a przy tym znaku Biohazardu dodałbym jakiegoś stalkera najlepiej kota.Ale to są tylko moje przemyślenia więc mam nadzieję że nie uraziłem.Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

W dniu 10.12.2011 o 12:51, 'Junx napisał(a):

Tak z ciekawości :) Byś miał może chwilę czasu i zrobił coś dla mnie? Jakbyś miał chwilę czasu to czy by dało rady stalkera celującego ze snajperki?

PS. Wiem że mam troszkę wymagań ale uwielbiam snajperki pokroju SWD :)

Spoko

• Dodatnia 1