Duszman Opublikowano Niedziela o 15:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:24 Witam W momencie gdy uruchomie mózg i rzeczony mózg zabija naukowców gra mi się zacina i nie mogę nic zrobić. Próbowałem wczytywania sejwa jednak to nic nie dało, wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : script_engine.cpp [error]Line : 75 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...e.r. - lost alpha\gamedata\scripts\xr_effects.script:2142: attempt to index local 'inv_box' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 06:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:07 Duszman - może spróbuj "chłopskiej" metody. Zapis przed akcją z mózgiem, potem wejdź w opcje i daj na niskie ustawienia + oświetlenie statyczne, zapisz, wgraj i teraz spróbuj czy ci wywali. Potem możesz wrócić do poprzednich ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano Poniedziałek o 18:01 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:01 11 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Duszman - może spróbuj "chłopskiej" metody. Zapis przed akcją z mózgiem, potem wejdź w opcje i daj na niskie ustawienia + oświetlenie statyczne, zapisz, wgraj i teraz spróbuj czy ci wywali. Potem możesz wrócić do poprzednich ustawień. Niestety to nic nie dało, zacieło w tym samym momencie. Po logu widać że to błąd skryptu, ale nie znalazłem nigdzie w internecie odpowiedzi na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Na razie to może tylko jakiś mechanik ci pomóc, zgłoś się do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Witam. Pytanko, jakie robisz zapisy, szybki F5 czy manualne? Spróbuj tego: Cofnij się na inną lokację najlepiej z zapisu ręcznego bądź autozapisu. Potem wróć na tą lokację z błędem ale przed nią zrób zapis ręczny. Możesz wczytać dwa lub trzy razy, najpierw ręczny potem auto i jeszcze raz. Nie zalecane jest quick save w modach najlepiej ręczne albo auto które zawsze są ok. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Duszman - rób zawsze "twarde" zapisy, esc, zapisz i graj dalej, lepsza opcja od w/w szybkich zapisów. Swoją drogą także na tym forum wszyscy napisali, żeby robić twarde zapisy jako pewniejsze a mimo tego wielu się dalej bawi w tzw. F5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi