Duszman Opublikowano Niedziela o 15:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:24 Witam W momencie gdy uruchomie mózg i rzeczony mózg zabija naukowców gra mi się zacina i nie mogę nic zrobić. Próbowałem wczytywania sejwa jednak to nic nie dało, wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : script_engine.cpp [error]Line : 75 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...e.r. - lost alpha\gamedata\scripts\xr_effects.script:2142: attempt to index local 'inv_box' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 06:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:07 Duszman - może spróbuj "chłopskiej" metody. Zapis przed akcją z mózgiem, potem wejdź w opcje i daj na niskie ustawienia + oświetlenie statyczne, zapisz, wgraj i teraz spróbuj czy ci wywali. Potem możesz wrócić do poprzednich ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano Poniedziałek o 18:01 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:01 11 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Duszman - może spróbuj "chłopskiej" metody. Zapis przed akcją z mózgiem, potem wejdź w opcje i daj na niskie ustawienia + oświetlenie statyczne, zapisz, wgraj i teraz spróbuj czy ci wywali. Potem możesz wrócić do poprzednich ustawień. Niestety to nic nie dało, zacieło w tym samym momencie. Po logu widać że to błąd skryptu, ale nie znalazłem nigdzie w internecie odpowiedzi na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Na razie to może tylko jakiś mechanik ci pomóc, zgłoś się do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Witam. Pytanko, jakie robisz zapisy, szybki F5 czy manualne? Spróbuj tego: Cofnij się na inną lokację najlepiej z zapisu ręcznego bądź autozapisu. Potem wróć na tą lokację z błędem ale przed nią zrób zapis ręczny. Możesz wczytać dwa lub trzy razy, najpierw ręczny potem auto i jeszcze raz. Nie zalecane jest quick save w modach najlepiej ręczne albo auto które zawsze są ok. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Duszman - rób zawsze "twarde" zapisy, esc, zapisz i graj dalej, lepsza opcja od w/w szybkich zapisów. Swoją drogą także na tym forum wszyscy napisali, żeby robić twarde zapisy jako pewniejsze a mimo tego wielu się dalej bawi w tzw. F5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 15 minut temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 minut temu 9 godzin temu, suchy1280 napisał(a): Witam. Pytanko, jakie robisz zapisy, szybki F5 czy manualne? Spróbuj tego: Cofnij się na inną lokację najlepiej z zapisu ręcznego bądź autozapisu. Potem wróć na tą lokację z błędem ale przed nią zrób zapis ręczny. Możesz wczytać dwa lub trzy razy, najpierw ręczny potem auto i jeszcze raz. Nie zalecane jest quick save w modach najlepiej ręczne albo auto które zawsze są ok. Pozdro. ja robie szybkie savy oraz twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi