Jump to content

Konserwy i medykamenty dla Salomona

Recommended Posts

medykamenty dla Salomona znajdziesz w wagonie kolejowym idąc prosto przed siebie od bramy elektrowni , dla orientacji w prawo skręcasz do Prypeci.Skrzynka jest w drugim wagonie , możliwe że musisz najpierw dostać o niej info od Diakona bo tak to jest sugerowane w rozmowie z Salomonem. Skrzynkę z konserwami znajdziesz w gastronomie tym na lewo od stadionu patrząc w stronę hotelu. W połowie korytarza w sklepie jest coś takiego jak zawalone piętro , tam pod betonowymi płytami znajdziesz skrzynkę z konserwami

Jak tak czytam wasze posty i patrzę na screeny, toi mam czasem wrażenie, że gram w inne TT2 niż Wy :D Nie posiadam na wysposażeniu co najmniej połowy fajnych gratów i broni, które macie, kwestu z medykamentami i konserwami w ogóle nie robiłem (?), a teraz na niego jest już zdecydowanie za poźno, bo sam Diakona rąbnąłem podczas ucieczki z Sarkofagu z dokumentami dla Ducha. Ciekawe ...

• 1 year later...

A idzie cos zdziałać jak tej skrzyni nie ma? Wczytywałem autosave z początku lvl-a(nawet 2-3x) i prosto szlem właśnie na to gruzowisko szukać skrzyni ale jej tam nie ma. Nawet z opisów w innych tematach ludzie piszą ze konserwy są pod tymi zawalonymi betonowymi płytami, ale ze scena wyżej wynika ze skrzynia leży sobie na samym wierzchu. TS2 finall, możliwe jest to ze by cala skrzynia wpadła pod mapę/tekstury normalnie stale mam ten błąd w TS2 czego nie było np w Zewie...

Skoro grasz w TŚ2 final, to pisz w temacie o TŚ2 final. W wersji finalnej lokalizacja niektórych przedmiotów questowych jest losowa. Tu masz jedną z możliwych nowych lokalizacji http://stalkerteam.pl/topic/4367-skrzynka-z-konserwami/#entry42837. Poza tym w grę wchodzą lokalizacje znane z Zewu Monolitu, Tajnych Ścieżek i Tajnych Ścieżek 2.