kecaw Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jak w temacie pytam gdzie to coś leży? W gastronomie nie znalazłem więc pytam was. Medykamentów tez na CzAES1 nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 medykamenty dla Salomona znajdziesz w wagonie kolejowym idąc prosto przed siebie od bramy elektrowni , dla orientacji w prawo skręcasz do Prypeci.Skrzynka jest w drugim wagonie , możliwe że musisz najpierw dostać o niej info od Diakona bo tak to jest sugerowane w rozmowie z Salomonem. Skrzynkę z konserwami znajdziesz w gastronomie tym na lewo od stadionu patrząc w stronę hotelu. W połowie korytarza w sklepie jest coś takiego jak zawalone piętro , tam pod betonowymi płytami znajdziesz skrzynkę z konserwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jak tak czytam wasze posty i patrzę na screeny, toi mam czasem wrażenie, że gram w inne TT2 niż Wy :D Nie posiadam na wysposażeniu co najmniej połowy fajnych gratów i broni, które macie, kwestu z medykamentami i konserwami w ogóle nie robiłem (?), a teraz na niego jest już zdecydowanie za poźno, bo sam Diakona rąbnąłem podczas ucieczki z Sarkofagu z dokumentami dla Ducha. Ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Panowie taka mała dygresja może jakiś screen lub 2 dla dokładnego wskazania miejsc. Ja rozumiem, że opisy są jak najbardziej trafne ale jak ktoś coś zobaczy na własne ślepia to od razu mądrzejszy. Wie m po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zrobi się poradnik jak dojdziemy do ładu ze spolszczeniem , wtedy wszystko będzie ładnie w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No to właśnie nie będzie wtedy mniej pracy jak sobie będą gotowe części leżały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 W sumie łatwiej po kawałku zbierać i jakoś edytować gotowe, niż wszystko od początku na raz zrobić. Dzięki LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Proszę LordDino specjalnie dla ciebie :D kontener z medykamentami dla Salomona Proszę się nie sugerować nazwą , to jest ta skrzynka tylko screen jest z wersji spolszczenia bez poprawek skrzynka z konserwami dla Salomona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A idzie cos zdziałać jak tej skrzyni nie ma? Wczytywałem autosave z początku lvl-a(nawet 2-3x) i prosto szlem właśnie na to gruzowisko szukać skrzyni ale jej tam nie ma. Nawet z opisów w innych tematach ludzie piszą ze konserwy są pod tymi zawalonymi betonowymi płytami, ale ze scena wyżej wynika ze skrzynia leży sobie na samym wierzchu. TS2 finall, możliwe jest to ze by cala skrzynia wpadła pod mapę/tekstury normalnie stale mam ten błąd w TS2 czego nie było np w Zewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Skoro grasz w TŚ2 final, to pisz w temacie o TŚ2 final. W wersji finalnej lokalizacja niektórych przedmiotów questowych jest losowa. Tu masz jedną z możliwych nowych lokalizacji http://stalkerteam.pl/topic/4367-skrzynka-z-konserwami/#entry42837. Poza tym w grę wchodzą lokalizacje znane z Zewu Monolitu, Tajnych Ścieżek i Tajnych Ścieżek 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi