Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kpucu masz takiego avatara z widokiem sarkofagu i wkomponować tam mojego logina w kolorze biało-czerwonym. tu masz avka bez info zdjęcia ... co do sarkofagu nie bardzo ale zębacze co da się zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wybrałem go sobie tylko ma na dole napis gif, ewentualnie tego avatara-znak ostrzegający o promieniowaniu z dorobionym moim loginem w naszych barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wybrałem go sobie tylko ma na dole napis gif Tak ponieważ wcześniej dawałem to w automat który do linków dodaje znaki i tworzy miniaturkę z info o jej rozdzielczości i formacie. W taką miniaturkę trzeb kliknąć i otworzy się nowa karta dopiero wtedy mozna zapisać na dysk lub otworzyć w całym formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kpuc mógłbyś zrobić dla mnie avatara jakiegoś bandyty ewentualnie w 19 poście wyciąć napis argel z tego na tle znaku tzn 2 obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Łap jeżeli możesz usuń również nick z pozostałych dwóch awków może ktoś skorzysta.. :)..agreal juz wybral a te inne są zablokowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Dzięki odwaliłeś kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No no Kpuc.Masz talent jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Masz talent jak dla mnie. Heh, szkoda ze koleś na studiach z przedmiotu grafika komputerowa nie podziela takiego zdania. Daje nam jakieś podstawowe ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja zostanę przy swoim starym najemniku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Heh, szkoda ze koleś na studiach z przedmiotu grafika komputerowa nie podziela takiego zdania. Daje nam jakieś podstawowe ćwiczenia. To albo ten koleś nie sam nie ma talentu albo po prostu za bardzo nie obdarza cię szacunkiem:D Wiem coś o tym obdarzaniu bo miałem tak z Historią w Gimnazjum gdy powiedziałem nauczycielce że nie można być w 100% pewnym że hitler popełnił samobójstwo to powiedziała mi że jestem jakimś Nazistą który popiera ideologię hitlera a do dyrektora poleciała z wiadomością że jestem jakiś dziwny na lekcjach (tzn. cichy,nie udzielam się za bardzo) przez co musiałem iść do psychologa który miał sprawdzić czy nie mam objawów demoralizacji.Ciągle mnie oczerniała że jestem "Leniwy","Markotny" i takie tam.Dopiero zamknęła paszczę gdy pokazałem jej że psycholog nie stwierdził objawów demoralizacji i nie ma zastrzeżeń co do mojej inteligencji. A co do twoich prac to naprawdę są świetne,Gdybym ja umiał takie robić to by świetnie było :D Mam małą prośbę :D mógłbyś mi zrobić avka z tym gostkiem z Fallout new vegas (tym co jest w menu głównym) albo z Gekonem? byłbym bardzo wdzięczny oraz dam plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nauczyciele są głupsi od uczniów, wykują na blachę i tego się trzymają a jak informatyka pytam o rozłożenie bootoloatdera linuksowego to ma oczy jak stare 5zł a o windowsowskim bootloaderze to mamy już 7 zjazdów, crazy Nie gram w Fallouta i nie wiem jak on wygląda. Załącz podkłady to się zrobi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Co do nauczyclieli to masz rację bo oni w takich dziedzinach jak informatyka niepotrzebnie lecą według programu. U siebie w technikum mam technologię informacyjną i technikę biurową (mogły mi się nazwy przedmiotów troszkę pomylić) i na Technice informacyjnej uczymy się pisać bez patrzenia na klawiaturę a na technice biurowej ostatnio bawiliśmy się w robienie kartek świątecznych poprzez kopiuj wklej...Gdy nauczycielce powiedziałem że to umiem to wyskoczyła do mnie z tekstem że jeżeli umiem "takie rzeczy " to równie dobrze mogę sobie sam lekcje poprowadzić gdy wstawiła mi zaszczytne oceny serię 1,1,1, oki tylko najpierw muszę poszukać i wstawię tutaj :D Proszę http://imageshack.us/photo/my-images/818/fnvfgecko.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/842/falloutnewvegascover.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Bo wjechałeś jej na ambicję, a tego nauczyciele nie lubią bo czują się zagrożeni...następna myśl takiej pani to ..co zrobię jak taki oświecony wyskoczy z serią pytań i nie będę znała odpowiedzi, więc uziemimy mondralę by siedział cicho.. :)... Nauczyciele nie są głupi..wielu ma bardzo otwarte spojrzenie ..to program szkolny nie jest na czasie a oni muszą go przestrzegać..Inna sprawa to, to że szkoła zawsze ma obowiązek uczyć rzeczy od podstaw, nie od końca. W klasie mogą być ludzie zaczynający od podstaw pracę z PC i to pod nich jest robiona podstawa. Ale tutaj nie temat o szkole..ten gekon będzie fajny na awatar..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Bo wjechałeś jej na ambicję Bo ja wiem czy wjechałem,tylko się trochę czerwona z nerwów zrobiła :D Co do awatarów to naprawdę świetnie wyszły i jest ich tak dużo że nie wiem który wybrać :D jeszcze raz dziękuje Kpuc i oczywiście plusik leci Gekon z elektrownią wymiata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Kpuc a mógłbym cię prosić o awatar gostka z powinności w egzo na tle ściany z logiem ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dzięki o to mi chodziło :) Kozak dla ciebie PS. tylko nie wiem dla czego jak chcę ustawić któryś z nich na avatar to mi wyskakuje takie coś "Wystąpił problem z ustawieniem nowego zdjęcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jozio... a co Ty będziesz robił temu zwierzątkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zjadł mojego AK więc mu go odbiorę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zobaczę co nie tak i zmienię awatar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tylko nie wstawiaj mu tego stalkera-proktologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Avatary które się zmienia dochodzą na serwer poprawnie, ale z opóźnieniem się pokazują; wystarczy poczekać kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Кристофер mam do ciebie pytanie,dałbyś rade zrobić Avatar z Cloudem z ff7,bo wszystkie z google już obeszłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cloudem z ff7 A co/kto, to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi