Gość Koksar Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Po przeczytaniu chyba zaczne w to grać :) pomożecie mi koledzy stalkerzy jak coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja tak na prawdę na początku gry to chciałem zdobyć Panther II ale po pewnej aktualizacji która pomieszała szyki w drzewku niemieckim bliżej mi było właśnie do E-100 niż do E-50 już wtedy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Gra tnie mi sie na maxie gorzej niż stalker co może być przyczyną ? Gra tnie mi sie na maxie gorzej niż stalker co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Oj lolex.. Wejdź w opcje w jak połączysz się z grą, zmniejsz ustawienia. Jakość tekstur na średnie/niskie. Antyaliasing wyłącz całkowicie. Jakość grafiki zmniejsz (ja mam na Własne) Zaawansowany post-proc. To opcje sprawią że gra będzie szybciej chodziła, lecz kosztem grafiki, gęstości trawy, cieni. Czasem lagi mogą wynikać z winy serwera ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gracie jeszcze w World of Tanks? Mam spory dylemat. Czy warto ulepszać na max Hetzera czy lepiej po zakupieniu dobrego działa i silnika zbierać cały exp na StuG III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja gram nadal, męczę się 8 tierem niszczycieli francuskich, ale mniejsza.A co do twojego pytania to powiem wprost - jak wolisz. Hetzer to bardzo dobry czołg jak na swój tier, ja prócz Mausa nie brnąłem dalej w drzewko 3 Rzeszy, ale powiem ci że warto go mieć ulepszonego na maksa, potem go sprzedasz i już będziesz miał stuga. Zresztą.. Hetzera jako 4 tier często dobrze losuje w bitwach, z racji swojego działa i pancerza powinieneś rozwalać wszystkie czołgi z tego poziomu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dzięki za radę Agrael ;). W drzewku Rzeszy zamierzam dobrnąć do Jagdpantera i później Tigera Porsche oraz Tigera II. Potem przerzucam się na ruskich, ponieważ czytałem że mają później dość porządny sprzęt. No chyba, że w międzyczasie wyjdzie drzewko polskie o którym chodzą słuchy w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Powiem Ci tak: grałem każdą nacją X tierem, i najlepiej grało mi się amerykańskim T57 Heavy Tank. Niedość, że ma dobry pancerz to jest szybki i ma magazynek a działo mocne. To jest takjakby Bat Chatillon 25 t tylko że z lepszym pancerzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Sedoro, a Chińczykami też grałeś? Czy jest jakaś różnica w walce na przykład T-34 a Type T-34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Grałem T-34 i jest bardzi słabe, nawet na ful wykoksane. X tiery chińczyków to ten cięzki jest fajny, coś jak ruski tylko żwawszy. Najlepiej zrób tak: poczekaj aż będą testy nowej wersji i sobie pograj. Ściągasz innego klienta WoT, po angielsku, logujesz się na swoje konto, i możesz grać do woli ponieważ wszystko co tu zrobisz nie zapisuje się na normanej grze, a dodatkowo dostajesz 100mln expa i kasy. Jedyny minus to długie kolejki no i wszyscy latają na gold ammo. Edit: Nazywa się to Community Test. Edytowane 22 Lutego 2013 przez sedoro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzięki za info. Od razu napiszę, że w ten weekend jest możliwość zdobycia x5 więcej expa w pierwszej bitwie a do tego można testować 8.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o chińczyków to doszedłem do Type 58, mam zamiar rozwijać te drzewko do czołgu średniego 121, dalej pomyślę. Jeżeli chodzi o Typ T-34 to bardzo przeciętny czołg, jest dość słaby jeżeli chodzi o pancerz bo większość czołgów go bezproblemowo przebija, na plus jest mobilność bo działo to identyczne co ma ruski T-34, a.. i dobrze zarabia jak na czołg nie premiowy. Typ 58 szybko przeładowuje, mobilny, działo też dobre. Ale co z tego jak znów mamy papier jako pancerz. Chińczycy jak dotąd.. moim zdaniem słabo się spisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No staty meda X chinoli to są najlepsze. Co mogę poradzić jak coś robisz to na początku rób jedną nację, bardzo dużo wspólnych części jest. I nie ma stwierdzenia, że ta albo ta nacja jest najlepsza jest błędne. Wszystko zależy od tego czego się oczekuje od czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam szanownych kolegów jak byście mieli chwilkę wolną i odrobinę chęci to oddajcie swój głos na golden joistick http://worldoftanks.eu/pl/news/46/golden-joystick-vote/ Z góry dzięki, jak napiszecie, że oddaliście głos nagrodzę to plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Już kiedyś oddawałem głos, mogę i tym razem chociaż przestałem grać w WOT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mówisz i masz :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Głosujcie z domu, pracy od kochanki za szkoły każdy głos się liczy, a ja potem mam fajne promo z okazji zdobycie joya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Głosik oddany chociaż nie grałem w WOT nigdy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ciągle zbieramy głosy, admin wam każe hehe macie się słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WGA_Jasysae_PL Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja również dziękuje za oddane głosy i zachęcam do głosowania. Pozdrawiam Polski Ambasador Wargaming - Jasysae 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nie jestem graczem WoT, ale nie zaszkodzi oddać koledze przysługę. Poniżej załącznik dla uwierzytelnienia oddanego głosu. P.S - radzę wspomnieć o temacie na SB, albo codziennie go podbijać bo zainteresowanie jest niewielkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja już dawno głosowałem...napiszę o tym na SB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Głosik oddany :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nie wiem czy wiece ale taki oto smaczek znalazłem w WoTcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Chłopaki dziś w cd action będzie kod na darmowe złoto w grze ktoś kto tego nie użyje, a kupi gazetkę mógłby podać? Wy nie zbiedniejecie, a mi się przyda. Mogę na kogoś liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi