Jump to content

Spolszczenia dodatków do New Vegas

malakas

Recommended Posts

Sprawa spolszczeń wygląda tak ,że ich po prostu nie ma jedyne co do tej pory udało mi się znaleźć :/

http://www.newvegasn...le.php?id=44008

Na jednym forum poświęconych całej serii była informacja,że posiadając wersję gry PL i kupując Dead Money ze Steam`a dodatek będzie po polsku ale jest to informacja nie potwierdzona. Nawet na stronie Cenegi nie ma wzmianki o żadnym spolszczeniu któregokolwiek z dodatków.

Liczę na to, że może Cenega pokusi się o wersję GOTY Las Vegas tak jak było to w przypadku Fallouta 3 podstawka ze wszystkimi dodatkami po polsku.

• Positive 1

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nie wiem czy byłoby łatwo..Fallout to rozbudowana gra...podobnie jak w Stalkerze są opisy broni, HUD, masa dialogów. Jeżeli w Lutym wyjdzie Goty, gdzie wszystkie dodatki będą w jednym miejscu, to nie ma sensu nawet o tym myśleć bo czasowo to nie wypali...lepiej na to konto jakiś mod podciągnąć. Goty kupią wszyscy, a mody po polsku są niepowtarzalne.

• 2 months later...
  • 7 months later...

Mam problem ze spolszczeniem do dodatków. Fallouta New Vegas dostałem od brata na święta, kupił w sklepie i automatycznie gra połączyła się przy instalacji z kontem steam, jeszcze wtedy nie było wszystkich dodatków do gry w jednym pudełku do kupienia. Tak więc musiałem DLC zakupić przez platformę, niestety nie są one spolszczone. Mam Lonesome Road i przeszedłem w całości chodź trochę się gubiłem przez język, parę dni temu dokupiłem Honest Hearts ale jako że chciałem zagłębić się w wątek tego dodatku potrzebne jest mi spolszczenie do niego. Teraz pytanie do was, gdzie mogę znaleźć spolszczenie do tego dodatku na platformę steam ?