Skocz do zawartości

Spolszczenia dodatków do New Vegas

malakas

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa spolszczeń wygląda tak ,że ich po prostu nie ma jedyne co do tej pory udało mi się znaleźć :/

http://www.newvegasn...le.php?id=44008

Na jednym forum poświęconych całej serii była informacja,że posiadając wersję gry PL i kupując Dead Money ze Steam`a dodatek będzie po polsku ale jest to informacja nie potwierdzona. Nawet na stronie Cenegi nie ma wzmianki o żadnym spolszczeniu któregokolwiek z dodatków.

Liczę na to, że może Cenega pokusi się o wersję GOTY Las Vegas tak jak było to w przypadku Fallouta 3 podstawka ze wszystkimi dodatkami po polsku.

• Dodatnia 1

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nie wiem czy byłoby łatwo..Fallout to rozbudowana gra...podobnie jak w Stalkerze są opisy broni, HUD, masa dialogów. Jeżeli w Lutym wyjdzie Goty, gdzie wszystkie dodatki będą w jednym miejscu, to nie ma sensu nawet o tym myśleć bo czasowo to nie wypali...lepiej na to konto jakiś mod podciągnąć. Goty kupią wszyscy, a mody po polsku są niepowtarzalne.

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Mam problem ze spolszczeniem do dodatków. Fallouta New Vegas dostałem od brata na święta, kupił w sklepie i automatycznie gra połączyła się przy instalacji z kontem steam, jeszcze wtedy nie było wszystkich dodatków do gry w jednym pudełku do kupienia. Tak więc musiałem DLC zakupić przez platformę, niestety nie są one spolszczone. Mam Lonesome Road i przeszedłem w całości chodź trochę się gubiłem przez język, parę dni temu dokupiłem Honest Hearts ale jako że chciałem zagłębić się w wątek tego dodatku potrzebne jest mi spolszczenie do niego. Teraz pytanie do was, gdzie mogę znaleźć spolszczenie do tego dodatku na platformę steam ?

• 12 lat później...

Siema, pewnie ktoś czasami odwiedza ten wątek jak ja w poszukiwaniu spolszczenia  Podstawki jak i dodatków do Fallout New Vegas Ultimate Edition (global)

Spolszczenie znalazłem na stronie polonizacje.pl ale było na hostingu na którym trzeba pobierać to godzine (190mb)

wrzucam do na swój dysk google żeby nikt się potem nie męczył, pozdrawiam.

https://drive.google.com/drive/folders/1-iNAmuM4iHwYC0wZrhj_ipfuMnhVWSSw?usp=drive_link

• Ważne 1