Vorenus Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Chodzi mi o to, że w niejednym modzie podczas marszu, biegu, czy nawet marszu w kucnięciu nasza postać kołysze się jak kaczka. Człowiek tak nie chodzi, nawet na bani nie ma takich przechyłów, czasami twórcy chcą być tak realni, że robią gafy.Aby usunąć bujanie kamery przy chodzeniu, należy...w pliku user.ltx (ścieżka: C:Documents and SettingsAll UsersDokumentystalker-shoc) znaleźć wyrażenie cam_invert i zmienić wartość na 0. Domyślnie jest tam 0.7. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No i wielkie dzieki, właśnie zacząłem przygodę z Solianką i pomogło Rzeczywiście, ludzie tak nie chodzą (no, może paru..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No nie tylko...mnie tam nie pomogło w pełni...dopiero zmiana parametrów w pliku effectors .ltx usunęła całkowicie kołysanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 @Buber, a co w tym effectors.ltx zmieniałeś? @Vorenus opisał, może i Ty zmiękniesz i napiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 run_amplitude = 0.0075walk_amplitude = 0.005limp_amplitude = 0.011te wartości ustawiam na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Dzięki @Buber, zapisałem to sobie, by w przyszłości skorzystać dobrodziejstwa Twojej wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzie znaleźć ten effectors.ltx ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Szukaj w: gamedataconfigmisc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Niestety nie ma tam effectors.ltx ! Wiec co jest na rzeczy Panowie ??? Sciema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Panie masz: A masz wypakowaną grę lub moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi