herohz Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 witam jestem tutaj nowy piszę żeby się zapytac czy posiada ktos spolszczenie na swoim komputerze poniewaz link do pobrania nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Poczekaj po pierwszym sierpnia wtedy wszystko będzie działać, forum jest w przebudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GalaxyDog Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam! Mam trochę głupie pytanie. Jak doładować transfer? Bez niego nie mogę, niestety ściągnąć polonizacji :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Napisz PW do administratora Portalsa.Zapewne to jakieś ostatnie błędy po przebudowie pobieralni.Jako zalogowany użytkownik nie powinieneś mieć żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Sprawdź teraz powinno wszystko działać bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Hym faktycznie jakiś błąd jest postaram się go poprawić dziś albo jutro rano. EDIT: Wprowadziłem poprawkę, zobacz czy pomogła. Rozumiem że transferu masz 0%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GalaxyDog Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nadal nic... "Nie posiadasz dostatecznie dużo transferu na swoim koncie." "Pozostało Ci: 0 MB z" Dołączam screena: http://img148.images...beztytuudpv.png @Edit: Już wszystko działa poprawnie :D Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wciąż nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basajev Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 moze mi ktoś napisać czemu nie moge ściągnąć spolszczenia?? co robie nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przed chwilą sprawdziłem i pobiera się normalnie, inna sprawa że Portals cały czas tam jeszcze grzebie. Dla pewności przeczytaj ten temat , może tu tkwi błąd http://www.stalkerteam.pl/topic/2455-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basajev Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dzięki nie wpadłbym sam na to, w każdym razie puki co działa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bun Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 witam mam problem skończył mi się transfer jak mogę go odnowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi