smox Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nazwa: Lost Zone - Armageddon v3.0 Twórca: DIGBOX (KFS-team) Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 11.07.2010r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler 1. Dodano lokacje: (całkowicie wypełnione, są zadania na wszystkich, stare z SoC i nowe): Bagna, Zaton, Jupiter, Prypeć, Piekło. 2. Dodano nowe przedmioty: śpiwór odtwarzacz MP3 znacznik zestaw naprawczy bioradar (na minimapie) zestaw medyczny 3. Dodano nowe potwory (nowe potwory są obecne tylko na lokacji AD) Elektryczna pijawka Ognista pijawka Radioaktywna pijawka Elektryczna chimera Ognista chimera Psi-burer Psi-kontroler Radioaktywny minigigant Elektryczny minigigant 4. Dodano modyfikacje broni i pancerzy 5. Dodano naprawę broni i pancerzy 6. Dodano interfejs z ZP 7. Dodano emisję i psi-promieniowanie 8. Dodano ponad 40 nowych questów (fabuła całkowicie nieobecna) 9. Dodano 15 broni z ARSENAL_Mod_RC1 10. Dodano 16 sztuk pancerzy i kurtek 11. Dodany smart monster parts 12. Dodana dynamiczna pogoda 13. Dodano 2 ugrupowania Czyste Niebo, Grzech 14. Dodane wszystkie wycięte potwory i umieszczono je we wszystkich lokacjach. 15. Dodane spawn menu 16. Dodany schemat "grenadier" rzucanie granatami (zwykłe i dymne) 17. Dodany schemat "lekarz" NPC jest teraz w stanie leczyć rannych przyjaciół i neutralnych, jeśli ma apteczkę. NPC może leczyć się sam. Leczenie odbywa się w spokojnej atmosferze w przypadku braku wrogów. 18.Dodany cios w twarz. NPC uderza kolbą wszystkich wrogów, którzy podejdą za blisko. i wiele innych .... Włączone mody : Spoiler dynamic weather v0.9.4 Mod Sky4CE Mod Hud ZP Mod Hud z CoD MW2 Mod (wykorzystany tylko celownik) bioradar Mod Death news Mod AI pack RC Mod AI additions Mod smart monster parts Mod AMK team OGSE team Dinamic HUD ABC Inferno SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex #1 (.rar): [KLIK] Yandex #2 (.exe): [KLIK] Yandex #3 (.exe): [KLIK] Torrent: [KLIK] ŹRÓDŁO: stalker-gsc.ru synthira.ru stalkermod.ru stalker-portal.ru gk-stalker.xyz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Smox są jakieś alternatywne źródła do pobrania tego moda, bo te niestety odpadają. // Przeraża mnie ten czas to osiem godzin. Super dzięki za ten link. // To się chyba nie wyrobie, pobieram z narodu w partach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Można pobrać z Letitbit. Klikasz na napis letitbit - download on slow speed - potem na ten dolny, zielony prostokąt z napisem (speed -50 Kbs), odczekasz swoje i pobierasz. Albo tu - http://stalker-gsc.r...ija/25-1-0-3650 - pełna wersja. 8 partów po 256MB...Czas, 8 godz. to limit w którym musisz się zmieścić z pobieraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ciekawi mnie ta ostatnia lokacja AD..wie ktoś co to takiego.?..Dodano ponad 40 nowych questów (fabuła całkowicie nieobecna)..całkiem nieźle.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.megaupload.com/?d=WW0C0CCR premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.megaupload.com/?d=WW0C0CCR premium Buber nic z tego, plik ma więcej niż 1GB więc bez premium nikt nie pobierze. Daj na Wupload obojętnie w jakiej wielkości a ja przerobie na premium :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Trzeba było mówić to bym wam na Mikołaja po premium fundnął :) Ale poważnie, plik ładował się półtorej godziny, ja nie mógłbym tego przerobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja nie mógłbym tego przerobić? Zobacz w swoim koncie czy masz możliwość dzielenia na party, wiem ze coś takiego było na HT to może na MU też jest... Ja mogę przerabiać zwykłe na premium ale tego twojego mi nie chce przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.megaupload.com/?d=ZQYDW31E http://www.megaupload.com/?d=GQ1ZS1JH Teraz powinno grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Uruchomiłem tego moda. Wydaje się być całkiem, całkiem. Opis w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest za mapa ''AD'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Patrząc na mapki w modzie wychodzi na to, że to CEAS (aes), elektrownia, tam gdzie jest sarkofag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Średni ten mod,mój laptop zionie ogniem na statyku i minimalnych ustawieniach, zawyżone wymagania graficzne a zmian nie widać. Pistolety maja taka moc jak proca, żeby kogoś zastrzelić z śrutówki trzeba wywalić w niego z 1m dobre 14 razy, z pistoletu (boczniaka) można od razy strzelić sobie z patyka w głowę, strzelam strzelam i nic, rozrzut przy już 2 metrach ma chyba kilometr strzelamy wszędzie tylko nie przed siebie. Spawn na mapach jest w miejscu przejścia, wiec za każdym razem gdy przechodzimy miedzy mapami od paru pyta nas czy chcemy przejść na mapę, pierdoła le wnerwia. Będąc na arenie zaczela sieemisjia a ja zginołem od napromieniowania. W radiu powinności leci muzyka zespołu link park. Jedna mapa mnie zaskoczyła, kto grał w multiplayer od razu ja rozpozna. Po wypiciu jednego piwa, kamera zaczyna robić piruety, musimy odczekać bo niemożliwe jest co kolwiek robić jak z prędkością światła latamy w koło Hud się troszkę zmienił wizualnie, a Sidor zapuścił wąsy a la ED Mod ,typowo dla masochistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No cóż, są Mody i mody... A doszedł ktoś do tej "wulkanicznej" mapy? EDIT: I to mod z 2010, aż nie chce się wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Staram się właśnie do niej dostać, domyślam sie ze to sa podpicowane generatory ale , cholera wie. A tym czasem coś extra, piekło! A a ta pijawka, miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie ogarniam. Tak wygląda jedna z map? Jak się tam dostajesz? Teleportujesz się czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To zbliżenie to uderzenie z grzywy? :) I mod faktycznie dla masochistów. Don Alonzo Sidor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 @Lonely Mercenary, myślę że nie będę tego zdradzał jak się tam dostałem, w szczegółach i zostawię to jako smaczek :) Ta mapka nie jest zaznaczona na globalnej mapie i nie ma mini mapki, do tego nie wiem jak się z niej wydostać. Można wyjść z niej tak samo jak się weszło ale ta mapa jest jak labirynt, bardzo mała widoczność... Co do samego przejścia schodzi się do niej przez ziemię, skacząc w dziurę. x x Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem, karabin snajperski SVD strzela ogniem ciągłym, jak karabinek kałasznikowa xd Edit: Moja ciekawość umarła na zawał... Jeżeli bardzo chcesz to mogę dać na pw screen z wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Moja ciekawość umarła na zawał... Jeżeli wpadniesz jeszcze na jakieś tego typu rzeczy to rób screena i dziel się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam instalowałem trzy razy według instrukcij, na starcie wylatuje do pulpitu, prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z tego co widzę, to oprócz mnie tego moda już instalowano i nie było problemów. Przejrzałem jeszcze raz ten opis instalacji i może faktycznie w punkcie 6 - 6. Do folderu "pol" kopiujemy wypakowane pliki z pobranego folderu "pol"rar. ( są to pliki z polskiej podstawki ) Powinno być, że kopiujemy tylko te których nie ma tzn. nie zgadzamy się na zamianę. W razie dalszych problemów - pisz i podaj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 smox żadnych zmian niema : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'introintro_gsc-wp' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Spróbuj uruchomić moda z parametrem ..NOINTRO...dodaj do elementu docelowego...ikona /PPM /właściwości.. "C:Program Files (x86)THQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinXR_3DA.exe" -nointro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Uruchom grę z parametrem nointro. To znaczy kliknij sobie na ikonce stalkera na pulpicie prawym przyciskiem myszy i wejdź w właściwości skrótu. Tam gdzie pisze Element docelowy dodaj na końcu po spacji myślnik i nointro. Przykładowo u mnie na win 7 wygląda to tak : "F:GryStalkerS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinXR_3DA.exe" -nointro. Pamiętaj o spacji przed myślnikiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kpucu ta pijawka jest taka olbrzymia? Klimat troche z painkilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi