malakas Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tytuł oryginalny: UGM: История Угрюмого Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 16.08.2011 r. Autor: mododel/strelok200 OPIS: Spoiler UGM: Historia Mruka to modyfikacja z trzema zaimplementowanymi liniami fabularnymi dla Powinności, Wolności i Najemników z nowymi zadaniami, unikalnymi postaciami oraz dwoma dodatkowymi lokacjami - Wolnym Terytorium oraz Martwym Miastem. W projekcie wykorzystano inne mody, jak Arsenal Mod, modele i wygląd frakcji z Tajnych Ścieżek 2, All armor mod, New radiation, a także Cardiography mod. Cechy moda: Spoiler Fabuła: trzy wątki fabularne, nowe zadania. Lokacje: Pewna część fabuły toczy się na nowych lokacjach: Wolne Terytorium, Martwe Miasto (z builda 1935). NPC: duża ilość nowych postaci, większość NPC posiada własną broń, nowe modele NPC. Ugrupowania: Nowe frakcje (Renegaci, Wędrowcy, Świadomość, Łowcy życzeń), Możliwość dołączenia do większości frakcji, Nowe oddziały Wolności (Gryfon, Wilk), Dodano egzoszkielety u członków Powinności oraz Wolności, W pewnym momencie fabuły protagonista zmienia przynależność frakcyjną na Zombie, W frakcyjnych bazach dodano specjalnych NPC (ochroniarz, technik, głównodowodzący). Przywrócono: Przywrócono możliwość jazdy samochodem, Przywrócono wycięte mutanty (połamaniec, burer, kot, chimera). Dźwięki: Nowa muzyka w głównym menu, Dodano muzykę w bazie Wolności, Dodano nowe dźwięki z innych modyfikacji. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0004. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda (gamedata, bin) umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Playgroud - [KLIK] Źródła: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam,próbowałem i pierwsze wejście [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'ęĺđďč÷č' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No, brakuje ci tekstury, albo w nazwie tekstury jest literówka. Może ci się archiwum źle rozpakowało albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Niestety mam to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 [error]Arguments : Can't find texture 'ęĺđďč÷č' Takie wzorki to raczej błąd w opisie tekstury...bywało już z bronią, był tacktońk, była saiga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tesz mam to samo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zapewne literówka. Chodzi o coś o nazwie "керпичи" a takiego czegoś raczej nie ma. Jest "кирпичи" czyli cegły. Czyli trzeba przeszukać katalog z teksturami, znaleźć teksturę o nazwie кирпичи i zmienić ją na керпичи, ewentualnie na ęĺđďč÷č Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Specjalnie pobrałem tego moda, by zobaczyć co to za problem. Niestety tak jak pozostali, nie potrafię go uruchomić. W katalogu z teksturami nie znalazłem nic z nazwą "кирпичи" , керпичи czy ęĺđďč÷č. Nasi wschodni sąsiedzi nie mają z tym modem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Niech będzie, ściągnę to cudo i zobaczę co się dzieje Na razie zrobiłem taką sobie łatkę na chybcika, przy okazji załatwiłem sprawę wylotu związanego z brakiem intro. Na nic więcej na razie nie liczcie W każdym razie gra się uruchamia. gamedata.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi