korn06 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Mapa ze wszystkimi przejściami i lokacjami w TŚ2 (rozmiar 7,5 MB): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Da radę podrzucić jeszcze raz tą mapę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 @Nihiluseg, nie wiem jaką mapę zamieścił Korn06, wstawiam tę, którą mam. Mam nadzieję, że się przyda. Spoiler 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Bardzo się przyda!! Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Mam problem z przejściem z Czarnobyla do Prypeci. Z tego co pamiętam brama jest zamknięta a przejście jest za bramą maksymalnie po lewo. Ma ktoś może jakiegoś screena, gdzie aktywuje się skrypt do przejścia w Prypeć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 (edited) Z rus wersji podstawka + mod wgrany w podstawkę, przejścia z Czaes na Prypeć i z Prypeci na Bagna oraz Radar: Skrypt: wykonujesz zadania sprawdzające cię na terenie Prypeci dla monolitu, ostatni etap jest częściowo zawalony, dokończyć go można później ale tez otwiera się przejście na Radar. Edited January 10, 2017 by vidkunsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 A jak się przedostać do obszaru zaznaczonego na czerwono? Brama (ta w zielonym) jest zamknięta, i nigdzie nie znalazłem przejścia przez te mury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 @Nihiluseg, grałem dawno, ale z tego, co pamiętam, to brama na zielono nigdy nie była otwarta, aby dostać się do przejścia, trzeba pokonać trasę, jak zaznaczyłem poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 No najgorsze, że pokonałem tą trasę idealnie tak jak napisałeś i jest tam coś a'la mur z wierzą i zamknięte w niej drzwi. I jest klops... nie mam jak przejść, questy mam wzięte i nie mogę przejść. Albo coś się porypało albo ja jestem ślepy i nie mogę znaleźć przejścia przez ten mur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Może zamiast: a'la mur z wierzą - powinieneś szukać wieży z murem? Jak masz wątpliwości to zawsze możesz zacząć od wcześniejszych wpisów, istotne są zadania poboczne np na broń dla czołgisty lub sztuczki z nożem w podziemiach Agropromu. Zapomniałem ale mam go na kompie, istnieje ścieżka z Radaru na Martwe Miasto za płotem więc istnieje też ścieżka na Czaes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 @Nihiluseg. Obejrzyj filmik do jakiejś 3,5 minuty - LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 @Nihiluseg- dobrze by było, gdybyś dał screeny, jeden mapy, na której widać znacznik Twojego położenia, a drugi normalny, pokazujący to na co natrafiłeś, ten mur z wieżą. Bo mi wygląda na to, że jeszcze jesteś na CEA2. Opócz filmiku wskazanego przez @gawrona noszącego nr 5, obejrzyj nr 4 po jego połowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihiluseg Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Ogarnąłem. Miałem problem ze zlokalizowaniem swojej osoby na CEA1, gdyż znacznik postaci na minimapie i mapie w PDA nie działał. Wystarczyło odejść z 30m dalej i było przejście także zlamiłem XD Bez waszej pomocy i filmiku chyba bym się kręcił do rana - w grze była 1 w nocy i nic nie widać ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts