korn06 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mapa ze wszystkimi przejściami i lokacjami w TŚ2 (rozmiar 7,5 MB): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Da radę podrzucić jeszcze raz tą mapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @Nihiluseg, nie wiem jaką mapę zamieścił Korn06, wstawiam tę, którą mam. Mam nadzieję, że się przyda. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bardzo się przyda!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mam problem z przejściem z Czarnobyla do Prypeci. Z tego co pamiętam brama jest zamknięta a przejście jest za bramą maksymalnie po lewo. Ma ktoś może jakiegoś screena, gdzie aktywuje się skrypt do przejścia w Prypeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Z rus wersji podstawka + mod wgrany w podstawkę, przejścia z Czaes na Prypeć i z Prypeci na Bagna oraz Radar: Skrypt: wykonujesz zadania sprawdzające cię na terenie Prypeci dla monolitu, ostatni etap jest częściowo zawalony, dokończyć go można później ale tez otwiera się przejście na Radar. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 A jak się przedostać do obszaru zaznaczonego na czerwono? Brama (ta w zielonym) jest zamknięta, i nigdzie nie znalazłem przejścia przez te mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Nihiluseg, grałem dawno, ale z tego, co pamiętam, to brama na zielono nigdy nie była otwarta, aby dostać się do przejścia, trzeba pokonać trasę, jak zaznaczyłem poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No najgorsze, że pokonałem tą trasę idealnie tak jak napisałeś i jest tam coś a'la mur z wierzą i zamknięte w niej drzwi. I jest klops... nie mam jak przejść, questy mam wzięte i nie mogę przejść. Albo coś się porypało albo ja jestem ślepy i nie mogę znaleźć przejścia przez ten mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Może zamiast: a'la mur z wierzą - powinieneś szukać wieży z murem? Jak masz wątpliwości to zawsze możesz zacząć od wcześniejszych wpisów, istotne są zadania poboczne np na broń dla czołgisty lub sztuczki z nożem w podziemiach Agropromu. Zapomniałem ale mam go na kompie, istnieje ścieżka z Radaru na Martwe Miasto za płotem więc istnieje też ścieżka na Czaes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Nihiluseg. Obejrzyj filmik do jakiejś 3,5 minuty - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Nihiluseg- dobrze by było, gdybyś dał screeny, jeden mapy, na której widać znacznik Twojego położenia, a drugi normalny, pokazujący to na co natrafiłeś, ten mur z wieżą. Bo mi wygląda na to, że jeszcze jesteś na CEA2. Opócz filmiku wskazanego przez @gawrona noszącego nr 5, obejrzyj nr 4 po jego połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihiluseg Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ogarnąłem. Miałem problem ze zlokalizowaniem swojej osoby na CEA1, gdyż znacznik postaci na minimapie i mapie w PDA nie działał. Wystarczyło odejść z 30m dalej i było przejście także zlamiłem XD Bez waszej pomocy i filmiku chyba bym się kręcił do rana - w grze była 1 w nocy i nic nie widać ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi