jurek48 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mam pytnie.Czy ten mod ma jakąś linię fabularną.Skończyłem misję z artefaktem dla Wilczarza,który mówi że na razie nie ma zlecenia idę do Skadwska, tam nikt nie ma żadnej pracy.Co dalej robić.Przydała by się podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam jest problem z Klinem koło cementowni gdy chce go zranić zawsze ginie prubowałem różnej broni prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Do Klina można strzelać dopiero wtedy, gdy zacznie uciekać i otrzymasz wiadomość, by zatrzymać go za wszelką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Najlepiej strzelać w nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam dzienki za podpowieć próbowałem go zranić lecz zawsze umierał w PDA był komunikat porozmawiaj z rannym Klinem ale on nierzył i wkońcu zombi, zraniło Klina fabuła poszła dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Zna ktos kolejnosc istalacji????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 1.Winter of Death Ultimatum 2.Spolszczenie moda 3.Fix do spolszczenia i powinno hulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Instalacja: 1. Podstawka: Call of Pripyat w wersji: 1.6.02 2. Mod 3. Fix 4. Spolszczenie 5. Fix do spolszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak usunąć to kołysanie się broni w czasie ruchu GG ???...np.krok w bok a giwera hula we wszystkie strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Popatrz na naszym forum tam jest porada jak wyłączyć kołysanie postaci jak nie znajdziesz to zaraz poszukam i pomogę tobie. Porada jest w warsztacie modera tam zobacz temat kołysanie jak wyłączyć. a tu masz poradę Aby usunąć bujanie kamery przy chodzeniu, należy... ..w pliku user.ltx (ścieżka: C:Documents and SettingsAll UsersDokumentystalker-shoc) znaleźć wyrażenie cam_invert i zmienić wartość na 0. Domyślnie jest tam 0.7. Można było w 1 pości dać poradę nie pisać bez sensu 3 postów. LD Edytowane 23 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ups !!! Ja mam tam wartość 0. !!! Nic nie przestawiałem,poprostu tam była...a postać nadal sie chwieje razem z giwerą ! I co teraz mam zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Poczytaj do końca ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/3131-jak-wylaczyc-kolysanie-postaci-podczas-marszu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Cóż...nadal brak rozwiazania ! Nie ma w gamedata/config/misc pliku o ktorym mowa.....!!!....w ich poscie ! // znalazłem problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Nie we wszystkich modach ten plik effectors występuje, ale możesz wstawić taki plik z innego moda do ZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary890 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Mam pytanie czy po misji z artefaktem orzech Wilczar daje jakąś misje? Bo czekam i czekam i się nie doczekam.:-( Edytowane 30 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mam pytanie, po odniesieniu "orzecha" do x18, trzeba rozwalić tych "nieznanych" jest tam gosciu o imieniu Dżygurda(chyba tak się pisze), ma fajny kombinezon czy da się go jakoś zdobyć?? Albo niech ktoś mi poda id tego kombinezonu np. dolog_outfit czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 To skin ściągnięty z Call of Duty Modern Warfare 2. Nie da się raczej go zdobyć. Musze przyznać, że gadzina równie wytrzymała tutaj co i w CoD, trzy pociski z RPG nie są w stanie go powstrzymać D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale czy on ma na sobie kombinezon ze zmienionym skinem czy samej postaci nadano takie parametry (jak w actor.ltx) Jeszcze szybkie pytanie, gdy po przejściu na magazyny woj. mam "odprowadzić jeepa do bazy najemników" to nie mogę do niego wsiąść.Nie mogę również dostać się na miejsce zasadzki na bandytów i wolności, nie mogę wejść na wzniesienie na którym jest wyznaczone miejsce zasadzki (to jest przed przejściem na magazyny). Poszedłem z przewodnikiem bandytów a zależy mi na otrzymaniu mapy Po raz kolejny dublowanie postów. LD Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To jest raczej sama postać, nie da się zdjąć z niej kombinezonu. Do jeepa nie można wsiąść, idź po prostu do bazy i porozmawiaj z dowódcą najemników. Na wzniesienie wchodzi się bez problemu, trzeba trochę zaczekać, zanim bandyci się pojawią. Jeżeli mimo to nie przyjdą, to opisz trochę bliżej, co sprawia, że nie możesz wejść na to wzniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
craxowich Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dołączam się do pytania, czy po poinformowaniu wilczarza o tym że się odniosło artefakt są jakieś misje, czy tylko to było wątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Jak ten fix do spolszczenia pobrać Edytowane 10 Maja 2012 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zalogować się na konto tego co go wrzucił. A tak na serio to poproś kogoś o reupload. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Ale jak bo ja tu nowy i niewiem o co kaman Edytowane 10 Maja 2012 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja nie mam tego pliku. Do tłumaczy- może warto dodać ten fix na stałe do polonizacji, bo przecież waży niewiele i wystawić poprawioną wersję do pobieralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Proszę, fix do spolszczenia - http://speedy.sh/8pdH2/Patch-do-spolszczenia-WoDU.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi