czernobyl10 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nazwa: Наемный Призрак 3: Возвращение Twórcy: Ghost Team Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 05.02.2015r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler W modzie: - Nowe zadania. - Nowa uniwersalna grafika i pogoda. - Nowa broń. - Nowe frakcje: Czyste Niebo, Renegaci, Ślimaki, Poszukiwacze, Ostatni Dzień, Grzech, Szabrownicy, Ultimatum, Krew, Orbita, Inkwizytorzy, Burza. - I wiele innych drobiazgów. SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru stalker-gsc.ru playground.ru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zapowiada się dobrze! Ciekawe, czy tylko przywódcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zainteresował mnie ten mod. Pobiorę i zobaczę. Szkoda, że nie pisze na jakim patchu działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 To mod do Zewu Prypeci, tu nie ma problemu z patchami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 @kobal, też mi coś mówi, że ten mod może być ekstra. Czy trzeba pobrać moda wersję 1 i 2 + patch i potem po kolei nakładać, czy tylko wersję 2 + patch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Myślę, że wersję v02 i patch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A @czernobyl10 wie coś na ten temat? Czy ktoś już może zapuścił tego moda, to proszę o info, co i jak, by nie szarpać sobie darmo nerwów, jak coś nie wypalać będzie. Już poszło. Wkleiłem wersję drugą z patchem, ale nie wiem, czy czasem nie trzeba było najpierw dać wersję pierwszą. Czy ktoś to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A spolszczenie ktoś zrobi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie wszystkie mody na forum mają spolszczenia. Jeżeli powstanie to w bliżej nieokreślonym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tylko na screenach, czy w grze również ta trawa tak beznadziejnie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nowa wersja moda [2.0] w pierwszym poście. Podziękowania dla chernobyl10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy rozpoczęcie gry jako mjr Diegtiariew jest takie jak powinien rozpoczynać się ten mod v.2.0? Muszę powiedzieć,że gram po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jurek48 jesteś pierwszym który testuje tego moda. Zdawaj relacje na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dopiero zacząłem.Na razie to zrobiłem plik localization i wyjąłem z podstawki folder pol i włożylem do moda i mam menu i dialogi w pl.Oczywiście nie sprawdzałem moda po zainstalowaniu czy jest w pl.Mam pytanie co to oznacza: TITLE_DOESNT_EXIST ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zapewne chodzi o TITLE DOES NOT EXIST , czyli coś w rodzaju "wybrana nazwa nie istnieje " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy to normalne, że zaczynam grę jako mjr. Deg. w Prypeci od misji u Kowalskiego, bo mi się to kupy nie trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi