metek58 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Wszystkim użytkownikom ze Stalker Team życzę miłych Świąt i przesyłam mały prezencik z własnego wypieku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ja życzę wszystkim kolegom z Forum S.T.A.L.K.E.R. Team Wszystkiego Najlepszego Wesołych i Pogodnych Świąt Smacznego Jajka i Mokrego Śmingusa Dyngusa ( Lanego Poniedziałku) Życzy Waler11 i oto mój własny wypiek może nie taki jak Metka58 ale własny. Choć powiem że w zeszłym roku miałem 2 kilowego koguta z cukru i kilogramowego baranka z cukru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Również życzę wszystkiego najlepszego,dużo szczęścia,zdrowia oraz smacznego jajka z okazji świąt Wielkanocnych.Rogate stworzenie później wrzucę gdyż dziad gdzieś mi się zagubił :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Wesołych, pełnych nadziei i wiary świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród srebrnych bazi i kochającej rodziny, przy wspólnym stole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Zdrowyc, radosnych, pogodnych i spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Mokrego dyngusa. Pozytywnego myślenia i pełnego portfela dla Was i Waszych najbliższych. Metek i Waler w waszych stronach jest taka tradycja świątecznych wypieków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Tak oczywiście ponieważ u nas ludzie po części pochodzą z dziada pradziada z Jugosławji a tradycja wypieków i malowania jajek ( pisanki) jest do dziś dnia. W domu pachnie Ciastami różnego rodzaju swojskim chlebem nie jakimś kupnym. Panowie powiem tak Swojski chleb taki wypiekany w domu nie ma porównania z kupnym. Pewno starsi koledzy z Forum wiedzą o czym mówię i do dziś dnia nie zapomnieli jego smaku. A dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji popróbować owego chleba to niech spróbują a nie pożałują. Pozdrawiam z okolic Dolnego Śląska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Życzę Wam Wszystkim spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Mamy baranki i zajączka to ja dołożę kaczuszkę...Wszystkiego Najlepszego dla Was i Waszych Rodzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Życzę wszystkim wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród srebrnych bazi i kochającej rodziny, przy wspólnym stole. Smacznego święconego jajka oraz mokrego poniedziałku... :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 @metek58 - ten nibypies i pijawka bardziej przypominają baranka i króliczka :thumbsup: ...ale dojdziesz do wprawy. A na poważnie to utalentowany z Ciebie gość. Życzę wszystkim zdrowia i kupę kasy. PS. Bo waler11 idealnego ślepego psa zapodał na stół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 @Buber, zgadzam się z Tobą, @waler11 ma zwierzę już po mutacji, moje przed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Życzę wam wesołych świąt, mokrego poniedziałku i zdrowia towarzysze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts