metek58 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wszystkim użytkownikom ze Stalker Team życzę miłych Świąt i przesyłam mały prezencik z własnego wypieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja życzę wszystkim kolegom z Forum S.T.A.L.K.E.R. Team Wszystkiego Najlepszego Wesołych i Pogodnych Świąt Smacznego Jajka i Mokrego Śmingusa Dyngusa ( Lanego Poniedziałku) Życzy Waler11 i oto mój własny wypiek może nie taki jak Metka58 ale własny. Choć powiem że w zeszłym roku miałem 2 kilowego koguta z cukru i kilogramowego baranka z cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Również życzę wszystkiego najlepszego,dużo szczęścia,zdrowia oraz smacznego jajka z okazji świąt Wielkanocnych.Rogate stworzenie później wrzucę gdyż dziad gdzieś mi się zagubił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wesołych, pełnych nadziei i wiary świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród srebrnych bazi i kochającej rodziny, przy wspólnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zdrowyc, radosnych, pogodnych i spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Mokrego dyngusa. Pozytywnego myślenia i pełnego portfela dla Was i Waszych najbliższych. Metek i Waler w waszych stronach jest taka tradycja świątecznych wypieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tak oczywiście ponieważ u nas ludzie po części pochodzą z dziada pradziada z Jugosławji a tradycja wypieków i malowania jajek ( pisanki) jest do dziś dnia. W domu pachnie Ciastami różnego rodzaju swojskim chlebem nie jakimś kupnym. Panowie powiem tak Swojski chleb taki wypiekany w domu nie ma porównania z kupnym. Pewno starsi koledzy z Forum wiedzą o czym mówię i do dziś dnia nie zapomnieli jego smaku. A dla tych którzy jeszcze nie mieli okazji popróbować owego chleba to niech spróbują a nie pożałują. Pozdrawiam z okolic Dolnego Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Życzę Wam Wszystkim spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mamy baranki i zajączka to ja dołożę kaczuszkę...Wszystkiego Najlepszego dla Was i Waszych Rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Życzę wszystkim wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród srebrnych bazi i kochającej rodziny, przy wspólnym stole. Smacznego święconego jajka oraz mokrego poniedziałku... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @metek58 - ten nibypies i pijawka bardziej przypominają baranka i króliczka :thumbsup: ...ale dojdziesz do wprawy. A na poważnie to utalentowany z Ciebie gość. Życzę wszystkim zdrowia i kupę kasy. PS. Bo waler11 idealnego ślepego psa zapodał na stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @Buber, zgadzam się z Tobą, @waler11 ma zwierzę już po mutacji, moje przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Życzę wam wesołych świąt, mokrego poniedziałku i zdrowia towarzysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi