wasyl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie mogę znaleźć teczki w Bazie Wolności. Nie wiem czy wpadła w tekstury, czy zmieniono jej lokację, a może jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zobacz na górce nad tunelem kolejowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie, nie ma jej tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 U mnie była w tym tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W takim razie szukaj wzdłuż torów kolejowych. Lokalizacja tej teczki jest losowa, ale ma być w okolicy torów. Czyli wagony, pod mostem, zerknij też do ruin transformatora, czyli tam gdzie były w TŚ2 lub do budki przy tunelu, czyli tam gdzie były w TŚ1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To idę szukać i dam znać z jakim rezultatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 U mnie była przy tunelu tym po lewej od wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Przy 12-stym wczytaniu gry wreszcie pojawiła mi się teczka. Była w budce przy tunelu. Próbowałem jeszcze przez godzinę, ale już nigdzie teczki nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Robię aktualnie przeróbkę TT2 + AA2 - między innymi wycofałem losowy spawn przedmiotów questowych. Zauważyłem że dzięki temu znacznie ograniczyło się wpadanie przedmiotów pod tekstury. Na razie testuję ale lada moment wrzucę link do moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Czy ta teczka spawnuje się dopiero jak dostajemy zadanie od informatora czy leży od początku jak wejdziemy na lokację? Może być zabrana przez NPCa? Bo jeśli tak to mogę mieć przerąbane. Latam już z pół godziny i za chiny nie mogę znaleźć. @edycja Po którymś wczytaniu save z przed rozmowy z informatorem teczka pojawiła się na końcu tunelu kolejowego wśród gruzów obok plecaka schowka. Tam gdzie obrywamy psi promieniowaniem. Edytowane 29 Listopada 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi