malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ha dobre to mnie załatwiłeś...@Kobal napisz dokładną kolejność instalacji na NS. Zbiór addon to jakoś nic nie mówi i sam nie wiem jak to ugryźć... /// Nie zauważyłem, że dodatki są razem w jednym linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wszystko pisze w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przy grze na wysokich rozdzielczościach może być kłopot z wyświetlaniem na ekranie niektórych wiadomości tekstowych. Na pewno wszystko dobrze działa na hudzie 16x9 od serafim12, podczas gry z rozdzielczością 1280x800. Na wyższej rozdziałce są problemy. Nawet z poprawką z 1 postu na wyświetlanie SMS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ta poprawka to pic, zmniejsza tylko czcionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tylko nie da się pobrać, bo wszystkie sloty zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mi się pobiera. Jak znasz jakiś bardziej przyjazny darmowy host, gdzie nie trzeba się rejestrować i ściągać kupy softu to zapodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie da się pobrać. Można wrzucić tutaj...http://speedy.sh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dodałem jeszcze jednego linka na file4u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Niniejszym informuję, że w pierwszym poście można pobrać betę polonizacji zbioru addonów OOP do soljanki. Miłej gry :thumbsup:Miła zapewne będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie nowe linki sam dodatek http://narod.ru/disk/32581263001/%D0%9E%D0%B1%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%D0%9F%D0%B0%D0%BA%20%D0%9E%D0%9E%D0%9F+%D0%9A+%D0%9C%D0%90.7z.html nowy fix tekstur z 17.08.2012 instalowac koniecznie-nowa gra nie potrzebna http://narod.ru/disk/59534344001.ec7904cc3f436dcb66b67aca44dafbe8/%D0%A4%D0%B8%D0%BA%D1%81%20%D0%9E%D0%9F.7z.html lub http://rusfolder.com/32163931 http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=11800&st=920#entry697653 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Poprawiłem linki w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kobal to jest fix tekstur z 17.08.2012r a nie 01.03.2012r. Nie mam pojęcia czy będzie działał z wersją pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To jest identyczna wstawka jaka była przedtem. Pewnie skończył się czas na hoście i ktoś wstawił pliki od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pierwszy patch do polonizacji do pobrania w pierwszym poście. Miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Pobrałem dodatek i mam wątpliwości. W folderze są trzy pliki... 1...mod 2...adaptacja 3...Otkat dla 1.004 Co to jest ten plik nr 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Powrót do wersji dla patcha 1.004, ale nie instaluj tego. Moim zdaniem te pliki to fail. NS jest na patcha 1.004 i żadnego innego. Jak ktoś ma grę w wersji 1.006 to stosuje sprawdzony uppgrade z linku w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mam wersję 1.000 więc nie ma kłopotu. Będę testował mój ulubiony Orkal Hud od Serafim12..znalazłem gotową adaptację dla Soljanki z Patch 3.09...powinna działać z tym dodatkiem. Plus adaptacji to gotowe już poprawne zmniejszone okienka inwentarza (odpowiednik mini cell dla CoP) i slot na 21 artów. Jeżeli nie będzie problemów wstawię do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tu już jest 21 artefaktów fabrycznie, a odnośnie huda to w polonizacji masz pliki huda od Serafim12, tzw minimalistyczny. Moim zdaniem świetny hud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Właśnie o nim mowa to jest Orcal Hud z okrągłą mapą znany mi już dawno. Grałem na nim całą Solę. Nie miałem Irfan View i nie widziałem tekstur .dds. Teraz na spokojnie można to instalować. Dzięki za info. Mod oczywiście wystartował od ręki. Pierwsze fotki ... Nowy HUD................................................Trup żołnierza pod mostem.....................Poprawiony SMS Były uwagi o rozdzielczości ekranu. Zobaczymy bo gram w FullHD 1920x 1080. SMS na 1-ym foto wyświetlił się normalnie, ale za nisko i z małą czcionką. Poprawka SMS dla monitorów 16/9 powiększa czcionkę o 2 punkty, przez co zmienia położenie wiadomości i wszystko jest w najlepszym porządku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 W pierwszym poście patch 02 do polonizacji. Patch zawiera wszystkie poprzednie poprawki. Można instalować na czystą wersję polonizacji, jak i na patcha 01. Miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Uwaga dla grających w OOP. Po wykonaniu wszystkich zadań Dzika w Dolinie Mroku dostajemy między innymi namiar na schowek na Magazynach Wojskowych. W tym schowku znajdziemy kawałek mapy z zaznaczonym przejściem z Agropromu na Bagna. NIE OTWIERAJCIE TEGO PRZEJŚCIA. Wszystko wskazuje na to że odnalezienie tego przejścia jest powiązane z jedną z nowych linii fabularnych, sęk w tym że tą najważniejszą, owierającą nowe lokacje. Jeśli przejście będzie wcześniej otwarte nie zaliczy się jedno z podzadań, co zablokuje daną linię fabularną. Jeśli już macie rzeczony kawałek mapy, by nie kusić losu najlepiej wrzucić ją do jednego ze schowków i zapomnieć. Postaram się usunąć tą mapę ze schowka Dzika w kolejnym patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 @Kobal ten dokument o przejściu był sztucznie dołożony w spolszczeniu do tego schowka..to tak na marginesie. Kwest dobry bo z przejściem był problem i ktoś pomyślał. // Odszukaj PDA Maxa Lubera w podziemiach Agropromu to nowe , czy stare zadanie..jakoś go nie kojarzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Odnośnie PDA Lubera to stare zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 PDA Maxa Lubera to stare zadanko, jakiś czas temu grałem w soljankę bez OOP i był ten kwest. Wcześniej pamiętam że trzeba było mu przynieść wódkę i ileś tam kopyt dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 W pierwszym poście patch 03 do polonizacji. Patch zawiera wszystkie poprzednie poprawki. Można instalować na czystą wersję polonizacji, jak i na patcha 02. Miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi