Wędrowiec Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki za odpowiedź Cichy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Panowie i panie jestem w posiadaniu tej wersji:type = Narodnaya..Solyanka.title = .from..3.09.10..build = +..Cumulative..Weapons..Pack..1.1..+..Collector..0.5.5..+..Master..Addon..1.1..fix = +..DMX..1.3.5..Czy starzy wyjadacze powiedzą/opiszą mi ów moda? Wiem, że gdzieś jest opis, ale potrzebuje danych na "teraz" bo zacząłem grać w tego moda i chce jakieś informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Witaj. Znalazłem tylko odnośnik na tym forum gdzie jest dodatek. http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=11800 Edytowane 8 Września 2014 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Czy ktoś da mi linki BEZPOŚREDNIO DOOOP i Collektora .Sorka za błędy ale jestem dyslektykiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Masz w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Sorka za błędy ale jestem dyslektykiem . Kiedyś już o tym mówiłem że teraz przeglądarki potrafią wychwytywać błędy pisowni zapoznaj się z tą funkcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Gdzie pobrać samego Collectora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie da się chyba, że gdzieś na rosyjskich forach znajdziesz. Pierwszy raz gram w ów moda, więc podzielę się opinią. Gram na podstawie NS + OOP + MA +K (chciałem grać na NS + OOP + MA +K + DMX 1.3.5, ale jest tylko po RUS), od samego początku sam wygląd gry mi się nie podobał (komp teraz pozwala poszaleć z grafiką), więc dodałem sobie AA w wersji 2.05 i gra wyglądała ładnie, ale sama rozgrywka już nie była tak "ładna". Na początku miałem problem z samym dojściem do Handlarza (co grali pierwszy raz też pewno mieli problem). Po pieczarze gra leci już jak w podstawce, ale z wyjątkami, na początku koło mostu/przejścia można znaleźć trupa, jak nowy trup to i nowe zadanie. Gra daje nam wycisk od samego początku, nawet głupi ATP z podstawki poprawiałem kilkanaście razy mając tylko PM z ~30 nabojami. Nie chciałem sobie tak utrudniać gry, to pozwoliłem sobie pomnożyć kasę (która i tak na nic się zdawała przy zabijaniu mnie 3-4 strzałami). Po "ulepszeniu" wyposażenia poszedłem na wysypisko, tam zastali mnie dobrze znani bandyci, ale i tak udało im mnie się zabić 2 razy, zanim ja ich pozabijałem. Potem już szło lepiej poznałem "zasady" NPC'ów i ich styl gry, wiedza ta pozwoliła mi się dostosować do nich i już nie ginąłem tak szybko. Lepsze wyposażenie "dostałem" od najemników (broń tak, ale amunicji to nie mieli za dużo), ale i tak z małymi problemami. Następnie udaliśmy się na Agroprom (tu było spokojnie) następnie do podziemi, tu było gorzej, wojskowi, ale mi w gość, ale pijawkę to poprawiałem z 20 razy zanim znalazłem na nią sposób, kontroler był prostotą jeden granat z granatnika i padł. Następnie udałem się po dokumenty, tu mi zeszło ponad 2 godziny i zapisywanie co 1-2 minuty. Ekwipunek miałem potem już dobry (broni kilka, amunicja + Exo). Następnie Bar i odbiłem na ATP i tu na razie jestem. Moja ocena na teraz: 8/10 Zalety:- Multum wszystkiego- Dużo zadań- Stabilność (Jak na razie zero wylotów)- Wymagający przeciwnicy... Wady:- ..., którzy zabijają na 3-4 strzały, ale na tym polega gra- Długi czas wczytywania zapisów po śmierci Good Hunting, Stalker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Nie mogę znależć książki dla Górnika przeganiałem całą lokację i nic w czystej Soliance znzlazłem zaraz. Edytowane 30 Września 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Czy to normalne że w tym modzie nie wyświetlają mi się parametry broni na paskach? screeny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To raczej wygląda tak, jakby wszystkie parametry były na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Właśnie nie... to jest tak jakby były na min. Paski są blade. Nie ma wartości zaznaczonych. powinno być tak http://www.aoaforums.com/forum/attachments/games-oh-yeah/23117d1224111466-i-got-stalker-clear-sky-gift-vintar-bc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Czy to normalne że w tym modzie nie wyświetlają mi się parametry broni na paskach? screeny...Ja mam tak samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 ok, dzięki, widać jakiś błąd, albo element hardcore'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Proszę Was o pomoc w imieniu mojego kolegi. Przy graniu w Kolekcjonera pojawił się problem z Egzo Czystego nieba:Zgodnie z opisem kombinezonów w inwentarzu udźwig wynosi +70kg (tak jak było w oryginalnej Soljance) Kupując to Egzo u Zimnego na Bagnach ten pancerz ma tylko +15kg udźwigu.Czy jest to zamierzona zmiana w parametrach Egzo czy błąd gry.Jeśli to błąd czy znacie sposób naprawy ? Dobrej Zony dla Wszystkich grających :) Edytowane 22 Stycznia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Tak jak napisał kolega Pajak117 to jest bardziej hardcorowo,sam gram na tym modzie,poczytaj sobiejakie zmiany daje OOP+Master lub osobno,instalowane. http://www.amk-team.ru/forum/index.php?s=3f635b3f6a07deee17e29713d1f338f3&showforum=38 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Hej, mam problem. Nie mogę się dostać do schowka kolekcjonera na jantarze. Jak się przedostać za to ogrodzenie? http://f-picture.net/fp/643ed47b38c84eb88716bc906a65dddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Chodzi tobie o przejsćie przez siatkę,jeżeli tak to idż wzdłuż siatki na prawo od tej murowanej scianyjest tam duży ubytek ogrodzenia i tamtędy możesz wejsć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No tak, chodzi mi o przejście przez to ogrodzenie z drutu kolczastego ze słupami betonowymi. Podobno ma być tam schowek. W jednym miejscu mam tylko takie jakby "zabrudzenie". Nie ma ubytku... Próbowałem przejść górą, to też nie da rady, a udało mi się na to ogrodzenie wejść, załącze save w archiwum jak by co. Sola z oop/ma/kolekcjoner z naszego forum.New Archiwum WinRARa.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Powiedz jeszcze co to za zadanie. tutaj masz wszystko,gdzie co i jak. http://www.amk-team.ru/forum/index.php?s=5ec75f8eeac4f09fd7c6717a99bd504d&showtopic=12878 Edytowane 19 Lutego 2015 przez piotr12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeżeli dobrze zrozumiałem to ci chodzi o schowek który jest tuż za siatką przy murze,musisz złapać ten plecak w tej szczelinie między słupkiem a ścianą.Najlepiej zrobić to przy wciśniętym kucaniu i powolnym chodzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ok, w takim razie nie da się tam wejść..., czyli słabo przeszukałem resztę miejsc, dziękuję :) uznałem że tam na środku gdzieś jest schowek bo mi jakiś fioletowy punkt na minimapie pokazało - uznałem że wykrywacz części mutantów jakoś tak działa ;) i część jest w środku @piotr12 schowki w linku który podałeś nie pokrywają się z moimi. ja korzystałem z tego http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=11998 - te się pokrywałyCiągle nie mogę znaleźć tego schowka. Już mam tego dość.Ma ktoś może dokładną lokalizację schowków ze screena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Zerknij tutaj http://youtu.be/EXgrDFCALiQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dziękuję ślicznie. Było w miejscu z koparką. Zaglądałem tam kilka razy, ale schowka nie zauważyłem, nie wiem czemu. Teraz dopiero... jak wiedziałem że MUSI! tam być :) Co dziwne - wcześniejsze schowki odnalazłem samodzielnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Przy przejściu z Baru na Dzicz gra mi wylatuje na pulpit. Czy da się z tym coś zrobić? FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [ros_sniper2_walk] in inaccessible for object [ros_sniper2] stack trace: Scheduler tried to update object ros_sniper2 DEFAULT OUT RESTRICTIONS : DEFAULT IN RESTRICTIONS : camp_fire_0002 camp_fire_0004 rostok_sniper_space_restrictor_01 rostok_sniper_space_restrictor_01_0000 OUT RESTRICTIONS : IN RESTRICTIONS : camp_fire_0002 camp_fire_0004 rostok_sniper_space_restrictor_01 rostok_sniper_space_restrictor_01_0000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi