Agrael Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ukończyłem moda. Polecić go mogę osobom które szukają pięknej grafiki. Prócz paru zadań jakie polegały na przynieś, podaj, pozamiataj to niema nowości. Pojawiły się nowe bronie / kombinezony. W różnych zakątkach zony można natknąć się na porzucone PDA z informacjami na nich. Najczęściej są tam zapiski stalkerów. Poziom trudności został zwiększony. Ah.. byłbym zapomniał. W Czerwonym Lesie przebywa Bagienny Doktor który prócz wielu kwestii dialogowych zlecam nam zadanie którego nie wykonałem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urdur Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Mystery dodaje nowe bronie itp do gry jesli tak to który bo sa chyba 4 wersje i poproszę o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Grałem tylko w wersję 2.0 i tam nowej broni nie było. Za to całość była po polsku. Nowa broń itp. pewnie jest w Yoctosfera 2.0 +AtmosFear 2.0 +Mystery 2.0 Merge. Opis i linki są na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawisza Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Kiedyś jednego moda, wersji nie wiem, próbowałem. "Mystery". I, sądzę, iże to dla hard-graczy. Nie potrafiłem się przy tym bawić. Monitora ani gpu dobrego wtedy nie miałem; gdy ludki w krzakach odsyłały mnie do sejwów. Itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 4 godziny temu, Zawisza napisał: Kiedyś jednego moda, wersji nie wiem, próbowałem. "Mystery". I, sądzę, iże to dla hard-graczy. @Zawisza, Ty piszesz o modzie MISERY do Zewu Prypeci. Ten nazywa się MYSTERY i jest do Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urdur Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A którego moda polecacie do CS chciał bym zeby dodawał nowe bronie itp. Graficznie jakoś nie musi być idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Wiatr swobody 1.4, Deluxe, Martwa Cisza 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymiosz Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wrzuci ktoś download mystery 2.0? Linki ze strony http://stalkermod.ru/MODYI-CHistoe-Nebo/mystery-clear-sky-mod-stalker-chistoe-nebo-2012.html nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @dymiosz Ale ten do yandexa działa. Abo ten: https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=66526 @edit albo ten od nas z GryOnline: https://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=66526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymiosz Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ten z gry-online.pl i gamepressure.com ma w sobie moda yoctosfera ,który zmienia fabułę i dodaje nowe potwory . Zależy mi tylko na tym co daje mod MYSTERY - Mod wyglądem przypomina MISERY, lecz jest to wersja do Czystego nieba. - Zmieniona została kolorystyka moda na bardziej, ponurą i mroczniejszą - Unikalny AF3 znany nam z Zew Prypeci - Nowe dźwięki otoczenia, mutantów itd. - Mod zawiera AtmosFear 2.0 - Wiele nowych zauważalnych zmian ( lekko zmienione PDA, HUD itp. ) . Fabuły nie chcę zmieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @dymiosz Problemy z oczami? Przecież masz wyżej napisane jak wół, że link z pierwszej strony działa. Tam jest samo Mystery. Jeśli masz problem z pobraniem bez zakładania konta na Yandexie, to... załóż konto na Yandexie. Za darmo, całkiem przyjemna chmura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @dymiosz No to tu jest jeszcze jeden link do Mystery 2.0 z AP PRO, to samo co na yandexie: https://cloud.mail.ru/public/ff892756f2a2/Mystery2.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milliradian Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam i zapytam: 1. Czy mod Mystery jest kompatybilny z Czystym Niebem 1.5.10 (gog.com)? 2. Czy oprócz samego moda (z moddb.com) powinienem lub muszę doinstalować coś jeszcze? 3. Czy ścieżka dialogowa (w sensie mowa) jest w języku rosyjskim czy (o zgrozo!) w angielskim? 4. Czy oprócz ponurej atmosfery niniejszy mod dodaje także nową broń lub / i elementy ekwipunku? 5. Rozumiem, że muszę doinstalować spolszczenie? Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 @Milliradian to głównie mod graficzny, na górze strony @Agrael napisał, że jest parę prostych nowych zadań, trochę nowych broni i kombinezonów. Jak będziesz instalował to na polską wersję CzN. Bo nie wiem jaką sobie pobrałeś z GoGa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi