Jump to content

O modzie

Recommended Posts

Mod jest naprawdę niesamowity i graficznie i fabularnie. Brak zadań z podstawki. Przejścia na nowe lokacje pojawiają się w miarę wykonywania zadań. Na Wysypisko pojawia się po znalezieniu głowy Sidora i dopiero wtedy można wykonać zadanie Wasiliewy, które pojawia się na samym początku rozgrywki.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Przed wejściem na Wysypisko pojawia się stado pijawek w tym 2- nazwałem je ogniste, trzeba je wytłuc bo będzie problem z powrotem na Kordon (siedzą od razu przy wejściu kiedy zaloguje się autosave w czsie powrotu). Ale numer stulecia to bagna. Pojawiłem się na lokacij a tam atakuje mnie oddział wehrmachtu przy akompaniamencie skocznego marszu wojakowego.

Ciekawe jest zadanie od Kostii:

Dołączona grafika

Biorę od Kostii art czrna dziura. Mechanik ekologów tworzy własny teleport - w 1 stronę. Odchodzę trochę dalej i wyrzucam swoją czarną dziurę. Tworzy się 2 teleport. Wchodzę do portalu 1 (Kostii). Przenosi on na bazę CN. Włażę na dach domku mechanika i wskakuję na drzewo które jest od strony Bagien. Na drzewie jest plecak a w nim kolejny art czarna dziura. Następnie idę do pokoju gdzie w podstawce CS budzimy się na początku gry i tam w plecaku są absoluty dla Kostii. Zabieramy i idziemy na plac. Tam wyrzucamy na glebę 2 art czarna dziura i tworzy się teleport. Po wejściu w niego przenosimy się na bagna do Kostii.Teleporty z i do bazy zostają już na stałe.

//

Mam problem. Zdobyłem SVD Tigr - broń unikalna. Nie mogę z niej oddać strzału- lewy i prawy klawisz myszy działa jako spojrzenie przez lunetę, definicję strzału w menu gry - lewy myszy. Podobny problem miałem w NS przy unikalnej broni i wtedy odpuściłem. Czy ktoś wie co z tym zrobić ? Bardzo proszę o radę.

W Tajnych Ścieżkach 2 update final, wprowadzili taki myk przy kilku broniach, że trzeba je najpierw odbezpieczyć. Robiło się to bodajże klawiszem 0. W każdym razie był to klawisz odpowiedzialny za tryb strzału. Pojedyńczy, serie,itp. Może tu jest to samo?

Niestety to nie to - sprawdziłem. Czytałem o problemach z karabinem kat w NS. Też było to samo ale zarzuciłem. Broń jest questowa (likwidacja snajpera polującego na Wasiliewe i ekologów w Kordonie) ale skorzystałem ze zwykłego SWD i jakoś poradziłem. Dzięki

Edited by cichy