Jump to content

Śmigłowce na Agropromie

Recommended Posts

Nie wiem o co tutaj chodzi, ale ja zestrzeliłem już sześć (były 2 grupy po trzy)...jedna na wejściu, druga w drodze do bazy Wojskowych...a gdy rozpoczął się atak Najemników po rozmowie z dowódcą przyleciały kolejne i strzelają...czy to jest normalne.?

Trochę mi się wyjaśniło, ale nie wiem czy do końca. Samo uszkodzenie śmigłowca chyba nie wystarczy, trzeba strzelać aż się zwali na ziemię. Po takiej opcji więcej jak trzy się nie pokazało. Jest potem jeden w czasie ataku, ale z nim da radę.

• 5 weeks later...

Wchodząc pierwszy raz na Agro, przy bramie miałem 3 Mi-24. Tylko je uszkodziłem, więc odleciały. Czwarty zaatakował mnie, kiedy poszedłem do tych zabudowań z prawej. Nie strącałem go lecz poszedłem do dowódcy wojskowego w drugim kompleksie. A przy ataku Najemników, znów były cztery. Kiedy grę powtarzałem ( z innego powodu ), przy bramie były tzry i je strąciłem z AK. Czwarty pojawił się dopiero przy ataku najemników. Po jego strąceni, już więcej ich nie było. Czyli że, muszą być strącone.

Pamiętam że jak przyszedłem na Agroprom to miałem problem z helikopterami, ale bardzo łatwo je zestrzelić, najlepiej na samym początku próbować je strącić aby nie przeszkadzały w walce z najemnikami. Ja zaraz po rozmowie z dowódcą wojaków poszedłem na dach kompleksu, stamtąd jest bardzo ładny widok na helikoptery które się spawnują zaraz po rozmowie z dowódcą, je też łatwo strącić, a i przy okazji można z góry ostrzelać wrogów. Trzeba tylko uważać aby najemnicy nie zabili nam wojaka. Miałem raz po wczytaniu gry przypadek że strącony przeze mnie helikopter runął na ziemię wprost obok wojskowych, co się źle skończyło.