kondotier Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 (edited) Nie znalazłem takiego tematu, jak i również możliwości doładowania butli miotacza płomieni, a robię już kwest z Krugłowem w bagnie. Mam jeszcze tylko 42 jednostki w butli, a na tych kontrolerach chyba ją wyczerpię. Pytanie jest proste. U kogo ją doładować. Ani Nieuk, ani Sidorowicz i Barman tego nie robią. Zestaw naprawczy też nie. Po zużyciu mieszanki miotacz na złom? Byłoby szkoda :confused: . Edited September 24, 2012 by kondotier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Doładować nie można. Następne butle, i to sporo, znajdziesz dopiero we freeplayu. Możesz sobie co najwyżej dopisać je do sprzedaży albo do nagrody za zadania np. u Barmana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Dopisywanie mnie nie interesuje. Ale widzę, że to kolejna "anomalia" moda. Dostać na koniec gry coś, co potrzebne jest na dotarcie do końca. Przysłowiowa musztarda po obiedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Kiedy robisz zlecenie dla @Dimaka w barze, to w schowku jest 5x50 mieszanki. Schowaj sobie 4 butle do skrzyni a @Dimakowi oddaj z jedną - nie pogniewa się :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Dobra rada, ale ciut ciut za późno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Poltergeist jest tak potężną bronią, że wydaje mi się to celowym zabiegiem ze strony twórcy moda, żeby zachować przynajmniej jakieś pozory balansu moda (bo i tak ma zbyt silne uzbrojenie ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts