vidkunsen Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 100 % patriota... wojewoda kubański - Kiedy myślę Polska, to z miejsca nachodzą mnie obawy, że za chwilę pojawi się kilku smutnych panów z tajnej policji myśli i stwierdzi u mnie myślozbrodnie. Zakażą mi myśleć o ich ojczyźnie, bo powinienem zacząć myśleć o swojej. Czyli Izraelu. Albo ZSRR, bo tam urodził się mój ojciec, major NKWD o specjalności – strzał w potylicę, oraz najprawdopodobniej ja. - PRL - co chwile podwyżki cen, opłat, obowiązkowe wieczornice, pochody, czyny, bezkarna milicja i bladzie z wsw,sb, ormo, kapusie wręcz jawni, czerwone pajaki, czarne wołgi z sb-kami, ulice jak twarze ludzi - szare, nijakie monotonne, po 2 tygodniach odwiedzał cie zawsze dzielnicowy i kopsał kwita na pracę jak nie to 3 wojtki na półwolnościowym, co chwile na dołku na komendzie bo: bo nie w partii, bo autochton, bo zydowi sie nie spodobała twoja wypowiedź o jego rodzinie z czeki/nkwd/ub,bo ... bo tego wiele jest/było/będzie. III RP - dziś - tak samo jak wyżej tylko - jakiś matoł sprejem pomalował to samo gówno, więcej kłamstw bo w prl- nie musieli aż tak pacykowac wychodków(partii), bo teraz szczeniaki chcą wszystko i miec wszystkie prawa ale obowiązków to już nie, choćby dwie i pół wiosny w syfie(armii)... Nie pozwólmy na sprzedaż naszych lasów - się przydadzą, bo będziemy wkrótce partyzantami z wyciętego lasu... Wpowiedź ministra kultury i oświaty z izraela z lat 70/80 - ych: ... i uczyńmy ich egzystencję(dot. palestyńczyków) za niemożliwą... - nie macie deża wi? to samo mamy teraz uczynione przez bratnie indywiduaz tej samej ekipy. Karą śmierci karze się dezercję, terroryzm ... czy żyda dajana za dezercję z Dywizji Karpackiej ukarano? czy nasi "sojusznicy" usa, angla pozwolili na to? nie i nie pozwolą nam teraz nikogo z jego pobratymców/następców ukarać. Miłego dnia dziewczyny i chłopaki, o przepraszam ! partyzanci rezerwy!!!! Wnioski zostawiam każdemu do przemyślenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgadzam się z tobą dlatego użyłem sformuowania "komunie można wiele zażucić... " Czyli są dwie wersje moja i twoja @vidkunsen (jeśli dobrze zrozumiałem):Komuna jest fuj... i demokracja.Może by tak rząd dyktatorski ? ( tak wywalili by nas z Unii, ale to i tak mniejsze zło... a może i większe. )Hitler wiadomo jaki był ale jakby wojny nie wywołał i nie mordował wszystkich naokoło to by był bohaterem Niemieckim . Zaraz przed II wojną światową odbudował Niemcy po wielkiej wojnie ( dla nie kumatych I WŚ ) uczynił Niemcy ważnym graczem mimo że nieźle dostali w d... . W I WŚ odbudował w rekordowym czasie:-Armię-Gospodarkę-Przemysł ( ogólny : Zbrojeniowy , tekstylny , żywnościowy itp itd... ) I co najlepsze Niemcy wzieli pożyczkę na spłatę kar za wywołanie I WŚ od Stanów Zjednoczonych. I kopneli Jankesa w d... , przez co Stany hehehe mieli niesamowity krach na giełdzie Nowo Yorskiej. Stalin ooooo... też dobry klient do wzoru. Tia...Kawał ch... to wiadomo wybił całe sztaby najlepszych oficerów , bo niby konspira. Czyli sam musiał "usuwać" by dość do władzy skoro tak się bał tego samego , bo skoro on to też ktoś inny.Nie wiele trzeba mówić był jak Kinz... Konz... Kim... Kan... A nie ważne tej Koreaniec co był Ojcem tego co teraz w Korei. Co on tak zrobił że aż ludzie na ulicach płakali ? Tak samo było ze Stalinem ludzie w Rosji płakali a co było w Polsce ? Niby były wystąpienia , żałoba i te inne pierdoły ale w praktyce ( z opowiadań ludzi tamtego czasu ) to było : Oj nie żyje , jaka szkoda a żałoba trwała 1h w mediach oczywiście kilka dni ale to przecież SUB SUB SUB KOMUNA TOWARZYSZE ! I media miały tyle samo do powiedzenia co teraz tylko wtedy wszystkie media gadały o jednym a teraz każda mówi co innego i w co wierzyć ? Religijnie w zamach w Smoleńsku ? W gender co zostal stworzony po to by ludzie którzy urodzili się z ptaszkiem i szparką by wybrać sobie płeć a zbędne usunąć , a jest wykorzystany do propagandy Homoseksualnej ?Czy w to że będzie lepiej a będzie dalej to samo bo przecież nie jest tak źle lepiej wybrać to bo to jest "dobre zło". Nakręciłem sie aż z tego może i mogę nie mieć w wielu sprawach racji ale przecież widzę co się dzieje.Może i nie widziałem Wojen i Dyktatur ogólnie tego co się działo przez ostatnie 200 lat ale mam wykreowany pewien światopogląd. Widzę jak się żyje w Anglii , Niemczech , Francji . Gdzie nie pojedziesz ( mam na myśli kraje Unii Europejskiej ). Jest praca na umowę która się zalicza do lat pracy , i jak usłyszałem od Słowaka że zmarnował 10 lat pracując na Uczciwej umowie w Anglii stracił czas to mnie krew zalała on przez te 10 lat będzie lepszą emeryture dostawał co w Polsce po przepracowaniu do wieku emerytalnego bez jakichś pomostówek. Do moderatorów proszę o zamknięcie tematu , budzi we mnie agresję i smutek nad tym szto tu sie dzieła ( mowa o Polandii ) . Niechciałbym tu nikogo obrażać swoimi poglądami i wiedzą ( jeśli uważacie że jakąś mam albo i nie ) . Kieruje mną wiedza książkowa A! Chciałbym równierz przeprosić za ew. błędy ortograficzne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie komuna - w jakiejkowiek formie - demokracja też ma wiele twarzy a Polska jest krajem policyjnym.powtórzę dowcip: mohamed, szlomo czy inny abdul pyta się swojej matki:Mamo co to jest socjalizm i co to jest rasizm?Socjalizm jest wtedy gdy biały człowiek ciężko pracuje żebyśmy mogli przyjechać do jego kraju, dostawać wszelkie zasiłki, darmowa opiekę medyczną, szkolnictwo, kupony na jedzenie i tak tam codzienne dodatki na które biały człowiek musi ciężko pracować i to jest synku socjalizm.Mamo! ale czy ci głupi biali ludzie nie wściekaję się to na nas?Ależ oczywiście synku, że się wściekają na nas i wtedy to jest rasizm. p.s. Smokehead specjalnie dla ciebie Kamaeditca - Proste Słowa: https://www.youtube.com/watch?v=M7DAJycaOvM&list=RDM7DAJycaOvM&index=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Co do utworu :) . Ja kończę swoją wypowiedź wygadałem się . "Żółć wyciekła ogromnym strumieniem argumentów i nienawiści.Ból , strach i zgrzytanie zębów zamieniony w krzyk przeistoczył się w motyla.Motyla mieniącego się niebiesko ciemnymi barwami w porannym słońcu i trawami pokrytymi rosą.Motyl który nikomu nie szkodzi i nie wadzi w codziennym istnieniu łąki.Złóść odeszła jak burza która straszy dzieci w nocy gwałtownymi grzmotami i błyskami. " SmokeHead Bez sensu ale pisałem co mi pot na palce naniesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hah fajnie napisałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 często ludzie cos mówią, robią i niewielu ich rozumie, a ja zawsze stawiam pytanie - a czy znasz zasady na jakich logika tego człowieka się opiera? jak nie znasz to możesz nigdy nie zrozumiec jego punktu widzenia, jego percepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi