Jump to content

Wylot na pulpit i dysk dla Torycza.

zbych

Recommended Posts

Witam
Mam wylot na pulpit przy przechodzeniu z wilczego legowiska do doliny mroku z takim logiem :

FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'proŔĘ108silenser5_56'
to chyba jakiś problem z tekstura jakiejś pukawki ( miałem taką jedną, chyba mp5 z nie polskim znakami w nazwie ).
proszę po pomoc.
pozdro

Fatal error wstawiamy w kod. Na pasku edytora masz to jako <>. cichy

Mam ten sam wylot podczas wczytywania gry - pierwsze wejście do doliny mroku.

FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'proŔĘ108silenser5_56'
Rozwiązanie z linku jakie podał kobal u mnie nie działa :/ Co poradzicie? W katalogu tekstures powinieneś mieć folder pro, a w nim folder z nazwą w cyrylicy "ak108" Nazwę tego właśnie folderu zmień na żądaną przez grę " ŔĘ108 " Sprawdź też w tym folderze nazwę tekstury silenser5_56. Coś mi chodzi po głowie, że może się nazywać silencer5_56. Wtedy też zmień tą nazwę na taką jak jest w logu. Oczywiście zalecane kopie bezpieczeństwa przed całą operacją. Może też być że wystarczy zmienić nazwę samej tekstury.

Dzięki pomogło. Przyznam się, ze jak kombinowałem ze zmianą nazw plików nie restartowałem kompa. Po wrzuceniu plików od Ciebie poszedł restart i wszystko jest jak byc powinno. Przy okazji wiesz gdzie jest "Nabój" ma być w stroju maskującym ponoć. Zauważyłem jeszcze, ze po otrzymaniu komunikatu o pojawieniu się grupy bandytów w dolinie mroku zespawnowali sie oni tuz obok mnie oczywiście zginąłem szybko później juz ani razu się to nie zdarzyło. Ganiam za Nabojem teraz :) Jakis poradnik by sie zdał. Poszukam na forum RU. Jeszcze raz dzieki za pomoc.

Znalazłem go. Ide dalej i mam taki wylot po otwarciu przez Naboja przejścia. Mozliwe ze RAM mi się skończył, a mam tylko 2GB.

FATAL ERROR[error]Expression : error handler is invoked![error]Function : handler_base[error]File : E:stalkersourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 753[error]Description : std: out of memory

• 3 months later...