kecaw Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Siemacie! Gdzie znajduje się ukryta pieczara na niezbadanych terenach? Laże i nic nie mogę znaleźć chodz mi o tą pieczarę gdzie ma siedzieć Mucha a my potem mamy się wybrać tam z Kłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Jak pamiętam to górny lewy róg mapy już za granicą mapy.To znaczy dochodzisz do granicy i idziesz dalej pod górę aż wychodzisz za mapę tam będzie wielka kupa kamieni i już znacznik w hudzie.Do jaskini wchodzisz tylko na tyle by zaliczyło zadanie i wracasz do Kła bodajże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Ukryta pieczara znajduje się pod skupiskiem głazów w lewym górnym rogu mapki NT (patrz od przejścia z Wysypiska). Dołączam mapkę z zaznaczeniem, może być niedokładne, ale z tamtąd powinieneś już zauważyć te głazy o których mówiłam. Samo wejście znajduje się pomiędzy nimi, musisz ukucnąć żeby się tam dostać. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecaw Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 Dzieki A gdzie znajde 3 helikopter na ChAES? Ciężko troche z tym co napisali na tej karteczce. Nie wiem jak trafic do pozostałych maszyn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Kłania się przeszukiwanie wcześniejszych postów tu masz linka http://www.stalkerteam.pl/Thread-Helikoptery-na-Czarnobylu2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecaw Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 Wiedziałem ze to ta cholera ale nie wiedzialem jak wlezc na dzwig A wczoraj szukalem po tematach ale o pieczarze i wiekszosc to byly pytania o poczatkowych questach. Mimo wszystko dzieki zaraz polece dalej EDIT: A gdzie dokładnie jest ten teleport? Bo się nie doszukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Jak znalazłeś drugi helikopter to musisz wleść na rotor i przejść po śmigle nad jedną z tych okrągłych wież, wskoczyć na nią (jest tam skrzynka), idziesz dalej przeskakujesz na kolejną okrągłą wieżę i tam na niej (albo na następnej już nie pamiętam) jest teleport na dźwig. Idziesz po dźwigu, wskakujesz na wieżę po lewej stronie i tam masz kolejny teleport, który cię przeniesie do helikoptera. UWAGA na 2 sekciarzy którzy się tam czają. Na przyszłość przeczytaj dokładnie temat do którego odwołał cię kobal, jest tam wszystko. Pozdro i miłego grania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecaw Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 W tym rzecz że żadnego teleportu na tych zbiornikach nie doświadczyłem i dletego pytałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Zawsze jest możliwość że trafiłeś na buga.Jak pamietam jak już było wiadomo gdzie iść to teleportu nie trzeba było szukać ,sam sie znajdował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Jak nie ma teleportu , to nie można dostać się na górę do dźwigu. Z ziemi nie ma do niego dostępu , kiedyś zjadłem nerwy przez ten śmigłowiec. To nie wróży nic dobrego. Teleport powinien być na trzecim okrągłym zbiorniku...na drugim była jak dobrze pamiętam skrzynka z towarem. Pozostaje zatem wgrać zapis do tylu i powtórzyć drogę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts