kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W czasie powrotu do Prypeci po wykonaniu zadania na zdobycie języka, gdy porozmawiamy z Niemcem w bazie Poszukiwaczy - po wyjściu drzwiami obok zejścia na niższy poziom - otrzymujemy zadanie ukrycia się w odpowiednim miejscu. Następuje wtedy spotkanie Niemca z tajemniczym osobnikiem. Słyszymy tylko ich rozmowę, prowadzoną oczywiście po rosyjsku. Ale ze względu na zniekształcone głosy i bełkotliwe wypowiedzi, nawet mnie, znającemu rosyjski, nie udało się zrozumieć większości wypowiedzi ( kilkukrotne odsłuchiwanie ). Yurek - czy jesteś(cie) w stanie jakoś rozszyfrować tą rozmowę i na razie gdzieś ją wstawić, a najlepiej do poradnika. A jeśli by się dało, to przy kolejnej aktualizacji polonizacji w samym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mnie też się niestety to nie udało, ale ta rozmowa nie ma aż takiego znaczenia dla rozwoju fabuły, bo jak dwukrotnie grałem w tego moda, to ani razu jej nie poznałem. Udało mi się to dopiero po tym, jak cichy opisał całą sytuację i zrobiłem w sejwach mały comeback ;)Myślełem o tym, żeby gdzieś tą rozmowę "przepisać", ale niestety nie potrafię jej zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To może zaurus, podrzuci Ci tekst tej rozmowy. Skoro rozmowa jest, to dobrze będzie znać jej treść.Bo inaczej, to jeszcze jeden kamyczek do jego ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 @ kondotier Zapytam go o to ;) EDIT Yurek (01.05.2013) W temacie (link poniżej) umieściłem przetłumaczony transkrypt rozmowy Aloszy z Bormanem z bazie Poszukiwaczy w Prypeci:http://stalkerteam.pl/topic/5715-tłumaczenie-rozmowy-aloszy-z-niemcem/#entry60005 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przeczytałem i teraz wiem co ( przypuszczam że, przedstawiciel Bormana na Generatory, to Jony ) może mnie czekać. Warto ją wstawić do PDA, w miejsce tego skróconego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Możecie mi powiedzieć jak wysłać powiadomienie na Magazynach Wojskowych zapomocą radioskanera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 @ kecaw A zabrałeś radioskaner z laboratorium w Dolinie Mroku ?Bo jak nie, to nie wyślesz... Jeżeli zabrałeś, to w przysiółku po dotarciu do gościa, z którym miałeś się tam spotkać, otwierasz okno ekwpiunku i naciskasz na przycisk "Radioskaner". No i zadanie Ci się zalicza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ślepota ma nie zna granic... Faktycznie tam jest klawisz :D Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dotarłem do szpitala i mam rozmowę ze "Zmieniającym.."I tak sobie biegam i biegam i dźwigam te ksenformy i tak się zastanawiam czy można je opchnąć? czy będą potrzebne do czegoś? PozdroA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Możesz je opylic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jak ustawić żeby nożyki do rzucania były w pierwszym slocie? Bo przeciągnąć ich się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Otwórz plik konfiguracyjny noży i zmień wartość przy wpisie slot na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi