Vorenus Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Możecie mieć łatwiejszy początek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Dodam jeszcze, że na Kordonie, w wiosce kotów, na strychu pierwszego na lewo od wejścia z drogi domu można znaleźć w skrzyni artefakt, który od razu można upłynnić u Sidora. Żeby tam się dostać, trzeba z dachu autobusu stojącego przed wioską skoczyć z rozbiegu na dach domu a potem wejść na strych przez dziurę w dachu. Nie jest to łatwe, ale JEST możliwe O kombinezonie wiedziałem i o schowku w Dolinie mroku też, ale amunicja na wieży na Wysypisku to dla mnie nowość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Na Kordonie jak się obróci twarzą do posterunku wojskowych to po prawej stronie w krzaczorach w skrzynkach też jest dużo amunicji do Makarowa...Ogólnie opłaca się przeszukać wszystkie stryszki itp na kordonie można znaleźć sporo rzeczy przydatnych na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Start nie jest łatwy, jak się troche dozbroimy to jest już łatwo, na konieć gry jesteśmy jednoosobową armią. Warto przeszukiwać wszystkie schowki i rozwalać skrzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Kordon : pancerz stalkera, 5 artefaktów, full ammo. Wysypisko: full ammo i jeszcze więcej artefaktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dla poszukiwaczy skrytek i skarbów SoC..: http://www.stalkerteam.pl/Thread-Kryjówki-w-Cieniu-Czarnobyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie ułatwiajmy tak znika cała radość z odkrywania i poszukiwania ukrytych schowków w grze. Stalkera mam cały czas na dysku, teraz z pribojem a na przenośnym dysku kolekcja modów czekająca do zainstalowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ależ wrzucajmy te wszystkie perełki filmowe śmiało, może kilka osób ponownie grę założy pod wpływem tych sekretów. Czy mi się wydaje, czy wkleiłem na tą stronkę więcej linków do filmików? Gdzie je wcięło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie ułatwiajmy tak znika cała radość z odkrywania i poszukiwania ukrytych schowków w grze. Po to są spoilery kto nie chce nie zagląda...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png wkleiłem na tą stronkę więcej linków do filmików Ja tutaj widziałem tylko jeden.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Racja jak ktoś chce to ogląda i czyta spojlery tylko w ten sposób pozbawia się rozrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Czernobyl10 masz rację, ale nie do końca. Kto jest leniwy to otwiera spoiler, czyta i traci rozrywkę. Kto jest prawdziwym poszukiwaczem skarbów Zony, nagłówki spoilerów potraktuje jak zagadki do rozwiązania. Będzie co prawda wskazówka lokacji, nie będzie za to dokładnego położenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ano malakasie, jestem przekonany, że wkleiłem jeszcze inne ale już ich nie widzę, nie było to nic oscarowego więc jak wcięło to nie wielka strata. jak będę miał więcej czasu to poszukam na necie i uzupełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Vorenus to pewnie trolle zrobiły. Spoiler spoilerem ale nie każdemu chce się szukać. Ja bym do stalkera zabronił takowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Danieldino zgadzam się z Tobą, jak ktoś chce grać to niech sam szuka a nie patrzy w spoiler i ma wszystko podane jak na dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Vorenus to pewnie trolle zrobiły. Spoiler spoilerem ale nie każdemu chce się szukać. Ja bym do stalkera zabronił takowych. Jeżeli ktoś jest leniwy i nie chce mu się szukać to zagląda i ma do tego prawo...zabronił niby dlaczego..to może zabronimy też poradników bo ułatwiają grę...bardzo śmieszne. Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z zawartości spoilerów. Ja wręcz przeciwnie zapraszam poszukiwaczy do uzupełnienia listy skarbów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Lepiej samemu odkrywać skarby chodząc po zonie, to dużo ciekawsze niż prowadzenie po "nitce do kłębka". Tak jak napisaliście to sposób dla leniwych przeczyta spojler i wszystko wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 I na kordonie w wiosce kotów ostatni domek na strychu z dziurą w dachu rozbijamy skrzynkę nożem leży kombinezon najemników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi