Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Co wy z tymi latami tyle mamy na ile się czujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Cześć Anatol. Po twoich rangach widzę, że ostro udzielasz się na forum - gratuluję wytrwałości. Witaj dzięki to dlatego, że KOCHAM tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witaj dzięki to dlatego, że KOCHAM tą gręNo co Ty ? Myślałem że kochasz Stalkera Online. To taki suchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witaj dzięki to dlatego, że KOCHAM tą gręNo co Ty ? Myślałem że kochasz Stalkera Online. To taki suchar Mowiłem o całej serii łączne razem z Stalkerem Online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Urodziłem się dokładnie w drugą rocznicę wprowadzenia stanu wojennego w naszym kraju. Dobrze wiedzieć że na ST mam kilku rówieśników Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Anton Gorodecki Błąd ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Podczas wprowadzenia stanu wojennego byłem akurat w wojsku. Miałem 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer222 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 13 Młody jesteś @Homer222. Mój sąsiad na syna w Twoim wieku i pożyczyłem temu jego synowi Stalkera SoC. Chyba po trzech dniach przyszła do mnie żona sąsiada i mówi bym zabrał synowi grę, bo boi się sam grać i musi przy nim siedziećHe gra nie jest straszna przynajmniej dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Niedługo to gra starsza będzie niż gracze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 coś w tym jest @LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No jest jest... nwm czy już pisałem w tym temacie - 15 już ukończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi