oloo Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 O, dok?adnie. A jakby si? takie kobitki wzi??y i zebra?y, to i Strielok musia?by spiernicza? gdzie pieprz ro?nie S? ró?ne frakcje, mo?e by? i frakcja "Amazonek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tak jak post?puje dyskusja , chyba najlepszym rozwi?zaniem by?by nowy bar, ale z niklowanymi rurkami i wysokim sufitem. Opanujcie si? to ma by? Stalker2, czy co? innego....Obóz krwio?erczych Amazonek i seria kwestów dla Szefowej ,za "porz?dn? nagrod?" to co innego. Takie co? to mi si? podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Mo?e dajmy sobie siana z tymi babami, jak b?d? to b?d?. A jakie zdanie macie na temat pojazdów ? Mnie si? to s?abo widzi chocia? ciekawie by by?o jak by mo?na by?o zebra? do kupy auto jak to by?o w fallout chyba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Rozmarzyliscie si?, co teraz zafunduj? nam panowie z gsc, skoro maj? by? stare lokacje to jak b?dzie wygl?da?a fabu?a, jaki przedzia? czasowy? Starczy tych pyta? bez odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 S.T.A.L.K.E.R. 2- do?wiadczenia z przesz?o?ci zmuszaj? rozs?dnego gracza czeka? na t? gr? z przymru?eniem oka i... z cierpliwo?ci?. W ko?cu kilka lat oczekiwania na wydanie Cienia Czarnobyla, ci?g?e odk?adanie daty premiery, setki obietnic których wi?kszo?? nie zosta?a spe?niona, a niektóre zosta?y wprowadzone do kodu gry, by na krótko przed premier? je wyci??- te wszystkie niespodzianki serwowane przez twórców zalecaj?, by na premier? pe?noprawnego sequela czeka? z przymru?eniem oka. Osobi?cie jestem nastawiony je?li nie sceptycznie to realistycznie, wi?c nie oczekuj? wiele. Je?li obawy si? nie spe?ni?, a gra oka?e si? wielkim wybuchem o sile setek megaton, to rado?? b?dzie jeszcze wi?ksza. Je?li nie... no có?. B?dzie mo?na rzec "a nie mówi?em?". Jednak jak na razie osobi?cie jestem nastawiony otwarcie na nadchodz?c? cz???, gdy? twórcy z pewno?ci? wyci?gn?li wnioski z przesz?o?ci. Jednego jak dla mnie nie mo?e w S.T.A.L.K.E.R.Z.E. zabrakn??: klimatu, przerywników filmowych (których zabrak?o w Czystym Niebie jak i w Zewie Prypeci- co moim zdaniem wysz?o grom na minus), zagmatwanej, tajemniczej i mrocznej fabu?y (tu si? k?ania Cie? Czarnobyla) i jeszcze raz klimatu. Je?li te podstawowe aspekty wyst?pi? w sequelu, znów b?d? móg? ze spokojem i brakiem irytacji zag??bi? si? w Zon?. Zupe?nie tak jak by?o podczas mojego pierwszego kontaktu z Cieniem Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Przedzia? czasowy .. Hmm Ja my?l? ?e to b?dzie ju? po Zewie Prypeci jak jest otwarty dost?p do prypeci itd. ?e b?dziemy jednym z wojskowych albo co?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Obstawiam raczej ?e teraz poznamy histori? ?wiadomo?ci z i monolitu. Takie mam obawy ?e stalker 2 mo?e ju? nie mie? tego klimatu, ale te? jest olbrzymia konkurencja modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie raczej nie gdy? ju? s? mody i to by?o by bez sensu. Ja jak mówi?em poznamy zon? po wydarzeniach z Call Of Prypiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Obstawiam raczej ?e teraz poznamy histori? ?wiadomo?ci z i monolitu. Takie mam obawy ?e stalker 2 mo?e ju? nie mie? tego klimatu, ale te? jest olbrzymia konkurencja modów. Masz racj?, ale warto zauwa?y? ?e zazwyczaj to pierwsza cz??? gry/filmu/ksi??ki jest najbardziej klimatyczna. Zapoznawanie si? ze ?wiatem, bohaterami itp. tworzy pewien sentyment. Oby tylko S.T.A.L.K.E.R. nie straci? w ogóle klimatu, bo to ju? by by?a pora?ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mam wra?enie ?e fabu?a gry b?dzie osadzona PRZED "Stalker Czyste niebo". Raczej sam pocz?tek Zony. Kilka dni po pierwszym wybuchu i gra si? ko?czy przy drugim wybuchu. Raczej b?dzie to FPS nastawiony na akcj?. Dlaczego? Bo konsole... za du?y rynek zbytu ?eby Zona móg? si? oprze?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie zrobi? na konsole stalkera. Jak to pisa? xKowekx to konsole stakera nie uci?gn? na swoim 512 pami?ci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 to zrobi? stalkera na 512. Rynek konsol jest dzisiaj zbyt powa?ny aby mo?na by?o go ignorowa?. A szczerze w?tpi? aby mogli sobie pozwoli? na tworzenie gry dla do?? w?skiej publiczno?ci. Kto? mo?e wie w ilu kopiach sprzedano Stalkera? A kolejne wersje Stalkera na pewno b?d? traci?y klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 to zrobi? stalkera na 512. Rynek konsol jest dzisiaj zbyt powa?ny aby mo?na by?o go ignorowa?. Jeszcze nie teraz. Ma?o osób posiada konsole, to jeszcze nie tak powa?ne pieni?dze. A szczerze w?tpi? aby mogli sobie pozwoli? na tworzenie gry dla do?? w?skiej publiczno?ci. Dlaczego w?skiej ? Stalker jest porównywany do Fallouta 3 a przecie? prawie ka?dy w niego gra?. To nie jest jakie? ograniczenie ?e ty b?dziesz gra? a on nie. Stalker jest dla ka?dego ale problem jest komu ten klimat si? podoba. Kto? mo?e wie w ilu kopiach sprzedano Stalkera? Je?li dobrze wiem to oficjalnie z 5 mln egzemplarzy. A reszta to któ? to wie A kolejne wersje Stalkera na pewno b?d? traci?y klimat. Moim zdaniem je?li by bazowali na Soc to na pewno nie, gdy? jak sami wiemy ma on najlepszy klimat. Nawet je?li ta sama grafika by?a by to ja bym si? wcale nie obrazi? bo nie o wygl?d tu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jak na razie to daruje sobie tego stalkera 2 bo nic konkretnego nie wiadomo. Je?el si? uka?e to b?dzie, jak? historj? poznamy, kto b?dzie bohaterem to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ale po to jest temat do dyskusji. Swoj? drog? nie s?dzicie ?e mo?e powsta? znacznie lepsza cz??? od Soc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Cienia czernobyla nic nie przebije, takie jest moje zdanie, ta gra nale?y do klasyki gier postapolakliptycznych, jej klimat jest nie do pobicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Gr? odk?d ja wiem ..od 9 do 11 lat temu by?a w planach... i nie nosi?a nazwy Shadow of Carnobyl.. Zapomnia?em ju? t? pierwsz? nazw?... By?a robiona pezez d?ugi czas. By?y pojazdy wi?cej lokacji no ale w tamtych czasach produkcja nie mia?a z byt du?o kasy, wiec skrócili wersj? bez pojazdów i nowych lokacji. Nadali nazw? Cie? Czarnobyla wydali j? na takim bud?ecie by mia?a szanse si? sprzeda?... Tamt? wycofali z obiegu z braku wie?ci o sprzeda?y na rynkach... Wiadomo zrobi? gr?, która si? nie sprzeda to pora?ka. Nie wiem czy ka?dy wie, ale wersji Stalker by?o zrobione wiele wersji jedynie ta odnios?a sukces... Tak ?e powstaj? kolejne wersje Takie jak Czyste Niebo, Zew Prypeci...Czy Stalker 2 co z mojego punku widzenia nie ma szans wyj?cia... Je?li b?dzie mia?a wci?? taki sam b??d jak w poprzednich wersjach. A chodzi o klimat... Jest zwalony... Chodzi g?ownie o ska?enie terenu. Tragedia By?a 26 kwietnia 1986 roku... A rozgrywka zaczyna si? 2011 roku. A ska?ony teren wygl?da tam jakby si? to sta?o miesi?c po awarii. To jest 25lat po tragedii... Wiem, ?e twórcy chcieli doda? co? nowego... Dodali jak po wybuchu nuklearnym... Gdzie si? nie ruszysz tam anomalia czy ska?ony teren... Za du?o tego... Uwielbiam Stalkera, ale czasem wydaje mi si?, ?e gra jest pora?k?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 No masz racj? ale bez tego gra by?a by za ?atwa. Ile? to razy umiera?em na skutek spotkania z anomali? na poziomie weteran lub mistrz. A od promieniowania ju? nie wspomn? Wracaj?c do stalkera. Gra ma posiada? nowy silnik. Co? mi si? zdaje ?e nie zobaczymy go w 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Stalker 2 mo?e i zapowiada si? hit... Na razie co widzia?em w planach to mapa do stalker 2. Zapowiada si? obiecuj?co. Lokacji mo?e jest tam oko?o 12. Prype? jest 5krotnie wi?kszy od prypeci ze soc, jest tam teren lasu i rzeki która te? obszerna... wioski, mapka bazuje na prawdziwym miejscami Ukrainy tak bynajmniej by?o tam opisane, Lima?sk te? prawdopodobnie bardzo wielki. Reaktor. Jest tego du?o. Wracaj?c do czystego nieba gra na oko?o 10godz grania. Tak jak i zew prypeci. To ju? soc gra?o si? d?ugo. Zapewne nic si? nie zmieni w s2... Tyle ?e bd si? gra?o d?u?ej z powodu obszernych lokacji. Musimy si? te? liczy? z wymaganiami gry. By?o by dobrze gdyby poprawili b??d ze wszystkich wersji,,po strzale w g?ow? ofiara pada jednak ofiara dalej do nas mówi mimo ?e strza? w g?ow? to b?yskawiczna ?mier?... B??d w ka?dej wersji stalker jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Masz racj?. Je?li nie zrobi? czego? nowego to b?dzie klapa. Dobrze by?o by jak by przywrócili dawne lokacje jak to zrobili go?cie od Solijanki no i dodali nowe. Taka mapa by si? przyda?a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziox Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wed?ug mnie to przyda?a by si? masa nowych broni, ró?norodno??, wi?cej ró?nych ka?achów, mniej tzw. NATO'wskich spluw, niech ka?da bro? b?dzie unikatem Przyda?a by si? te? ró?norodno?? w kombinezonach NPC bo wkurza mnie masa kotów w jednakowych kurtkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zbli?a si? nowy rok mo?e dowiemy si? nowych rzeczy o stalku 2. Wystarczy tych strojów ile jest, to nie jest rewia mody,?e ka?dy ma chodzi? w czym innym, najwa?niejsza b?dzie fabula i nowe lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziox Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mi nie trzeba du?o nowych lokacji, wystarczy?y by stare ale znacznie powi?kszone np. Kordon wielko?ci Zatonu Mam nadzieje ?e klimat dalej b?dzie taki jak w poprzednich cz??ciach, chocia? w ka?dej jest nieco inny i to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Mam mieszane uczucia, klimat zniknie a akcja b?dzie przed fabu?? co zabije gre obym si? myli?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z tego co si? dowiedzia?em to b?dzie zupe?nie nowa fabu?a gry (nie nawi?zuj?ca do poprzednich historii), stalker najpierw powstanie na PC a nast?pnie na konsole, b?dzie nowy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi