The Emperor Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dziś urodziny obchodzi kol. Jurij - którego szaleństwo jest wypisane na twarzy :D ...składam najlepsze życzenia: zdrowia, uśmiechu fortuny, wielu sukcesów zarówno w życiu osobistym jaki i zawodowym (chociaż wiekiem młody jesteś - Yoda) i 100 lat !Wznoszę toast za zdrowie solenizanta: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Stówki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Sto lat i artefaktów dla solenizanta! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Stu lat w szczęściu i zdrowiu, ciekawych znalezisk, i niech Zona ciebie chroni od złego. STO LAT! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 He he ,@waler11 on ma 15 lat to nie wiem czy ma już żonę :D. Sto lat ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Przyłączam się do życzeń. Zdrowia, kasy i czego dusza zapragnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego i samych radości w życiu. Dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń. Ale zadowolenia i satysfakcji to życzę Ci nie tylko z gonienia po Zonie. :yes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Na spełnienie wszystkich marzeń masz wiele czasu - nie zmarnuj go. Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, dobrej szkoły i potem pracy, fajnych modów do przechodzenia, i jeszcze raz zdrowia. A na osiemnastkę nich Ci zagra ta kapela :whistling: . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Najlepszego kamracie! Niechaj Rammstein będzie z tobą! Korzystaj z życia, bądź wolnym i dobrym człowiekiem! Dużo dziewczyn, dużo zdrowia oraz dużo S.T.A.L.K.E.R.a! Dostatku, siły, szczęścia!Życzy Wasilij :pirate: PS.Popieram ostatnie zdanie cichego :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Młodości, ty nad poziomy wylatuj ... . I nie spadaj.Obyś zawsze był wyżej, dalej i szybciej od innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wszystkiego dobrego. Piękny wiek, całe życie przed Tobą, zazdroszczę :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Najlepszego ;) wszystkiego co tam Ci się marzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Sto lat dla solenizanta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzięki wszystkim za życzonka :D , a na 18 to oj nawet na koniec świata byle mi Rammstein podśpiewywał :D. A tymczasem dla wszystkich prezent ode mnie :D.Dzięki jeszcze raz :) A marzenie się spełniło mam 52 zielone :D 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 100lat :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Dzięki :) :) reszte plusów że tak powiem rozdam jutro gdyż chyba przekroczyłem limit :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Devell napisałem Zona ( czyli strefa śmierci) tak to chyba można było by nazwać . Żle przeczytałeś i nie wiem jak się tobie to skojarzyło z żoną. Żony to mu kiedyś życzę pięknej i mądrej i by nie była chciwa na kasę a by kochała go szczerze. Sto lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A, to przepraszam, mimo młodego wieku wzrok mam nie najlepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 100 lat zdrowia, szczęścia i Zony! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi