Agrael Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Mogę coś powiedzieć tylko na temat punktu 4 - myślę, że warto zatrzymać. Na forach widziałem sposób zastosowania grawiguna do wyjmowania przedmiotów z anomalii podczas kiedy w inny sposób nie byłoby to możliwe. Co do kasy za broń - a co z ta kasa potem robić? Jeśli nie masz dla tej broni bezpośredniego zastosowania - zapakuj do schowka, niech czeka. EDYCJA// Właśnie znalazłem tekst na temat Grawiguna w Tajnych ścieżkach - robię nasze tłumaczenie: Grawikarabin - unikatowa sztuka, przy jego pomocy można przyciągać do siebie przedmioty a potem odrzucać ze straszliwa siła. Oprócz tego, ten karabin może aktywować artefakty, wytwarzając odpowiadające im anomalie. Żeby to zrobić, wystarczy przyciągnąć do siebie artefakt przy pomocy grawikarabinu, a potem go odrzucić, w rezultacie czego artefakt transformuje się w anomalię, która go wytworzyła. Myślę, że to wystarczy do zastanowienia, czy warto zatrzymać tę broń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Wiewiórka, amulet w wiosce pijawek jest w jednym z domów, a dokładnie w piwniczce pod nim (podpowiem, że w tej wiosce są tylko dwa domy z podpiwniczeniem, ale ten jest specjalny, piwnica jest zakryta drewnianą paletą, którą musimy przesunąć ). Mańkut nie siedzi w Magazynach znajdujemy go dopiero w Agropromie i jest z tym związany kwest Biesa (Idziemy do Agropromu i w pierwszym kompleksie spotykamy Biesa. Mówi, że Mańkuta uwięzili Najemnicy i prosi żeby pomóc go odbić. Idziemy do drugiego kompleksu i likwidujemy wszystkich Najemników. Znajdujemy Mańkuta i mówimy o prośbie Łukasza. Mańkut zgadza się pod warunkiem, że dostarczymy mu "Grozę" i naukowy kombinezon Najemników. Obie rzeczy powinny być w idealnym stanie). Co do pytania nr 3 nie mam zielonego pojęcia. Mam nadzieję, że pomogłam, miłej gry kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted October 1, 2010 Author Report Share Posted October 1, 2010 Dzięki Raven/trurl3. Już wiem gdzie szukać amulet i Mańkuta..a co do grawiguna to zatrzymuję, widać przydatna rzecz. A co do artefaktu błona, to jeden jest w tunelu w Dziczy (tam gdzie było ciało Freemana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić..błona jest w dziczy - plionka-fonetycznie, w zasypanym przejściu gdzie wiele wyładowań i tu polecam likwidatora Wiewiórka, amulet w wiosce pijawek jest w jednym z domów, a dokładnie w piwniczce pod nim (podpowiem, że w tej wiosce są tylko dwa domy z podpiwniczeniem, ale ten jest specjalny, piwnica jest zakryta drewnianą paletą, którą musimy przesunąć :D). Mańkut nie siedzi w Magazynach znajdujemy go dopiero w Agropromie i jest z tym związany kwest Biesa (Idziemy do Agropromu i w pierwszym kompleksie spotykamy Biesa. Mówi, że Mańkuta uwięzili Najemnicy i prosi żeby pomóc go odbić. Idziemy do drugiego kompleksu i likwidujemy wszystkich Najemników. Znajdujemy Mańkuta i mówimy o prośbie Łukasza. Mańkut zgadza się pod warunkiem, że dostarczymy mu "Grozę" i naukowy kombinezon Najemników. Obie rzeczy powinny być w idealnym stanie). Co do pytania nr 3 nie mam zielonego pojęcia. Mam nadzieję, że pomogłam, miłej gry kolego :Damulet jest obok transformatora tam gdzie lezy padlina po innych stalkerach i są skałki 1.Poszukuję amulety, i zatrzymałem się na drugim..podobno jest w wiosce ale gdzie dokładnie ?. 2.Szukałem Mańkuta w magazynach wojskowych.. zwiedziłem całe i go nie znalazłem, teraz pytanie.. gdzie on jest ? 3.Gdzie znajdę artefakt błona ? 4.Warto sprzedać grawigun ? według mnie broń bez sensu.. ale przynajmniej można sprzedać i się dobrze wzbogacić..- Czarny kruk...Krąży...Nad grobem - ta piosenka jest dwuznaczna: chodzi tez o pararelę do czarnego mkruka czyli "suki" z nkwd jakie jeździły w nocy po miastach.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts