Jump to content

Wylot przy oddaniu Księciu worka z trawką

kobal

Recommended Posts

Jak oddaję Księciu worek z trawka mam wylot z takim logiem

FATAL ERROR
[error]Expression    : fatal error
[error]Function	  : CRender::texture_load
[error]File		  : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line		  : 295
[error]Description   : 
[error]Arguments	 : Can't find texture 'aaz\Ńŕéăŕ\wpn_sayga12k'

Wygląda że jest to coś z teksturą Saigi którą zapewne powinienem dostać za questa.Takie same coś pojawiało się w soljance z teksturą tasktońk.Jednym zdaniem gdzieś jest literówka a ja nie wiem gdzie szukać.Próbowałem przeinstalować gamedatę i zmieniać nazwy tekstur ale nic to nie dało, w sumie nie wiem czy ma być sayga czy saiga , po za tym saig jest kilka a więc POMOCY !

Poradziłem sobie i z tym problemem.Pomyślałem sobie że skoro nie mogę znaleść ścieżki uruchamiającej teksturę by ją skorygować to zmienie nazwę folderu na taką jak gra potrzebuje. I zmieniłem nazwę folderu z Sayga na Ńŕéăŕ. Nie uwierzycie zadziałało. :D A więc po kolei Miałem taki błąd [error]Arguments : Can't find texture 'aazŃŕéăŕwpn_sayga12k' Poradziłem sobie tak. W gamedata/Textures/Aaz/ zmieniłem nazwę folderu z Сайга na Ńŕéăŕ i po problemie To dziwne Ńŕéăŕ to tak zapewne polska wersja gry odczytuje cyrylicę

• 1 year later...

Tak jak Kobal napisał jest ok. , ale jest jeszcze jeden folder który wywala grę do pulpitu . ....gamedatasoundsAazСайга12К i należy go zamienić na ....gamedatasoundsAazŃŕéăŕ12Ę . Ja nie zamieniałem nazwy tylko dołożyłem drugi folder z zawartością pierwszego i wszystko działa .