kobal Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak oddaję Księciu worek z trawka mam wylot z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : [error]Arguments : Can't find texture 'aaz\Ńŕéăŕ\wpn_sayga12k' Wygląda że jest to coś z teksturą Saigi którą zapewne powinienem dostać za questa.Takie same coś pojawiało się w soljance z teksturą tasktońk.Jednym zdaniem gdzieś jest literówka a ja nie wiem gdzie szukać.Próbowałem przeinstalować gamedatę i zmieniać nazwy tekstur ale nic to nie dało, w sumie nie wiem czy ma być sayga czy saiga , po za tym saig jest kilka a więc POMOCY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Pisze się "Saiga", nie wiem czy nagroda nie jest generowana losowo więc może spróbuj cofnąć się w grze i problem sam się wyjaśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Pozostaje jeszcze poszukać na rosyjskic forach o modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 [error]Arguments : Can't find texture 'aaz\Ńŕéăŕ\wpn_sayga12k' Błąd w pliku tekstury...najpewniej coś w rodzaju tasctońk w Soljance...tam pomagała edycja plików .DDS Podejrzewam ,że tutaj jest podobna sytuacja. To taki ..tacstońk...w Tajnych ścieżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Poradziłem sobie i z tym problemem.Pomyślałem sobie że skoro nie mogę znaleść ścieżki uruchamiającej teksturę by ją skorygować to zmienie nazwę folderu na taką jak gra potrzebuje. I zmieniłem nazwę folderu z Sayga na Ńŕéăŕ. Nie uwierzycie zadziałało. A więc po kolei Miałem taki błąd [error]Arguments : Can't find texture 'aazŃŕéăŕwpn_sayga12k' Poradziłem sobie tak. W gamedata/Textures/Aaz/ zmieniłem nazwę folderu z Сайга na Ńŕéăŕ i po problemie To dziwne Ńŕéăŕ to tak zapewne polska wersja gry odczytuje cyrylicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariodzida Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tak jak Kobal napisał jest ok. , ale jest jeszcze jeden folder który wywala grę do pulpitu . ....gamedatasoundsAazСайга12К i należy go zamienić na ....gamedatasoundsAazŃŕéăŕ12Ę . Ja nie zamieniałem nazwy tylko dołożyłem drugi folder z zawartością pierwszego i wszystko działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi