trurl3 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ale skutecznie !! To jest Zona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 W dialogu s? obie ocj?, Sepator ?yje i nie. Z tego co zrozumia?em to obydwie opcje s? dost?pne mimo ?mierci Sepatora...czy tak .? Je?eli tak to zmienia to bardzo sposób wykonania i zaliczenia zadania w stosunku do wersji 19.04. Co masz na my?li mówi?c ?... worek jest dost?pny od pewnego momentu gry, trzeba zd??y? przed ?mierci? Sepatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nigdy mi nie przysz?o do g?owy, ?eby 'ubarwi?' rzeczywisto?? i powiedzie?, ?e Sepator ?yje Zawsze by?em przekonany, ?e gra to kontroluje. A okazuje si?, ?e jest jak w ?yciu... A czy ta posta? nie jest ju? potem potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 U mnie by?o tak, ?e obroni?em Sepatora i dwóch pozosta?ych , ale w opcji dialogu z Zacharem mog?em powiedzie?, ?e Sepator zgin?? lub prze?y?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 U mnie te? Separator prze?y? razem z kumplem.Kolesie potem siedz? pod mostkiem na Kordonie i po jakim? czasie przenosz? si? do wioski kotów.Nie natkn??em sie na jaki? dialog gdzie by mieli by? potrzebni.U mnie zgineli podczas ataku M?cicieli na wiosk? podczas questów Ducha.Separatora to nawet o?ywi?em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Z tego co zrozumia?em to obydwie opcje s? dost?pne mimo ?mierci Sepatora...czy tak .? tak, mo?na odpowiedzie?, ?e ?yje lub, ?e nie. Za pierwszym razem powiedzia?am, ze nie ?yje, bo tak mi si? wydawa?o, nawet nie sprawdza?am... Za drugim razem sprawdzi?am, Sepator nie by? ?ywy, bo tylko jeden prze?y?, nie wiem, mo?e Sepator si? ulatnia gdzie?? Trzeba z nim rozmawia? po obronie? worek jest dost?pny od pewnego momentu gry' date=' trzeba zd??y? przed ?mierci? Sepatora. hmm, takie odnios?am wra?enie. W trakcie obrony odznaczy?o mi a? 3 zadania, ca?kiem w srodku obrony pojawi?a si? info, ?e zadanie na worek jest wykonane, poprawia?am nieudane na obron? i jeszcze co?, nie pami?tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam, ja równie? mam problem z t? misj? a mianowicie obroni?em tych my?liwych poniewa? zadanie zaliczy?o si?, ale nie pogada?em z Separatorem poniewa? gdzie? zwia?, a potem o tym zapomnia?em. Wróci?em do baru i poszed?em zaliczy? quest do Zachara i by?a opcja czy Separator prze?y?, lub czy z nim rozmawia?em zaznaczy?em ?e nie wiem i kaza? mi si? dowiedzie?. Teraz nie wiem gdzie on jest ?eby pogada? z nim, czyta?em na forum ?e mo?e by? pod mostkiem na Kordonie lub w wiosce kotów tam ich nie ma gdzie nawet nie ma ich zw?ok nigdzie i nie mog? ich o?ywi?. Da si? co? gdzie? dopisa? ?eby zaliczy? ten quest lub wykona? go ponownie jeszcze raz??? Pomó?cie bo zadanie nie jest ani wykonane, ani niewykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mo?na spróbowa? i?? do Mechaników w Barze ..jeden z nich potrafi wprowadza? znaczniki na postacie, ale nie wiem czy b?dzie móg? akurat na Sepatora. Inna opcja to wczyta? zapisy do ty?u i powtórzy? ca?? akcj?...w dialogach by?a równie? opcja by oszuka? Zachara i powiedzie?, ?e ?yje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 U docenta próbowa?em, ale niestety w jego ofercie nie ma separatora, powtórzy? niestety nie mog? poniewa? gram zawsze na 100 save-ach i potem je nadpisuj? poniewa? d?ugo czyta katalog z zapisami i ten nieszcz?sny save zosta? nadpisany innym save, mo?e s? jednak jakie? inne opcje aby zaliczy? ten kwest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ilo?? sejwów nie wp?ywa na pr?dko?? wczytywania; ka?dy sejw Solianki wczytuje si? d?ugo, czasami nawet 2 minuty. To mo?esz powiedzie? Zacharowi, ?e Sepator prze?y? i zaliczy? questa czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 no w?a?nie jak teraz do niego przychodz? to nie ma ?adnej opcji dialogowej z tym zwi?zanej, a w PDA to zadanie jest w zak?adce bie??ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Je?eli nie Masz zapisu przed rozmow? z Zacharem to rozmowy nie b?dzie, poniewa? wykorzysta?e? ju? opcj? dialogow? dla Sepatora. Mo?na jeszcze spróbowa? spawnera i zrobi? worek który mia?e? dostarczy?, ale w?tpi? czy pomo?e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ale to nie by? worek jako przedmiot tylko co? w rodzaju schowka z trofeami po mutantach. Czyli przynosi?e? Zacharowi ile? tam nóg dzika, macek pijawek czy czego? tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wiem Kobalu, ale mo?e by? liczony jako ca?o?? w przedmiotach kewsowych...nigdy nie bawi? si? spawnerem i nie wiem czy worek tam istnieje. Inna sprawa to to, ?e bez rozmowy z Sepatorem wszystko i tak mo?e by? zb?dne i kwest si? nie zaliczy. Jest jednak ma?a szansa bo gdzie? tu czyta?em, ?e ok?amano Zachara i bez rozmowy z Sepatorem ten worek wzi??. Je?eli worek nie jest ca?o?ci? to nie ma co liczy? na zaliczenie, cho? z drugiej strony kolega nie napisa? czy ma ten worek , czy nie. Tak czy inaczej bez powrotu do dialogu u Zachara sprawa raczej jest przegrana... Sam kwest to zadanie poboczne wi?c robimy je dla samej satysfakcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mo?e w tej chwili ?adnej opcji nie by? poniewa? chyba ju? podzia?em gdzie? te trofea, a pewnie sprzeda?em na Jantarze mo?e wie kto? jakie to by?y rzeczy i ile sztuk to bym sobie zespawnowa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi