Łobuz Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ten mod nie pozwala na czytanie dokumentów znalezionych w czasie gry:s . Mam zainstalowane spolszczenie 13.11.10 ale mimo tego ( u zombi w Kordonie znalazłem dokumenty) musiałem zainstalować całą grę od nowa bez Moda Serafin 12 żeby je odczytać Czy ktoś ma namiary na poprawnie działający Mod Huda z mapą na górze monitora http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif Gram na rozdzielczości 1280-720 i zwykły Hud to załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie musiałeś przeinstalowywać gry. Wystarczyło przeinstalować sam HUD na oficjalny HUD stalker.pl. A co do HUD-a serafim-12 musiałbym się przyjrzeć sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie musiałeś przeinstalowywać gry. Wystarczyło przeinstalować sam HUD na oficjalny HUD stalker.pl. A co do HUD-a serafim-12 musiałbym się przyjrzeć sprawie. P Pierw tak zrobiłem ale dalej ten błąd byłhttp://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif , Przy modzie Serafin 12 jest Dewitamina i ona też nie pomogła , odinstalowałem Soljanke (gamedata) i dalej to samo, dopiero przeinstalowanie całej gry zrobiło z tym porządek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Instalowałes ponownie dokładnie tę samą wersję Soljanki i polonizacji? A nie przypadkiem nowsza wersje polonizacji? Może tu jest rozwiązanie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 mi na mapie ludzi nie pokazuje http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Miałem tak w Priboi Story . Pomogło zaczęcie gry od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Miałem tak w Priboi Story . Pomogło zaczęcie gry od nowa Gram już Czwarty raz od nowa http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif Mam teraz Polonizacje 13.11.10 i gra działa bez błędów (Niewidzialne Chimery,Zombi,Lub inne cuda teraz mam np: elektryczne Chimery i zombie z bronią) Problem tylko z hudem jw. ale jak mam komunikat (Uwaga !!! powód: Watchdong 180.Reason lub coś podobnego )to przeinstalowuje grę bez Serafina sprawdzam co jest grane i po przebrnięciu problemu wgrywam z powrotem serafina ( chodzi o odczytanie dokumentów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jeżeli ten HUD Serafim-12 sprawia problemy to po co pakować go do gry. Oficjalny HUD zawsze działał bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja mam hud serafin 12 i działa bezproblemowo ;] to że nie pokazuje ludzi na mapie to błąd którejś z polonizacji też tak miałem poprzednio.Lub może być tak że nie pokazuje na niektórych lokacjach np na Bagnach bo ja tak mam ,kordon i inne podstawowe to spoko a bagna,ATP to ludzi nie pokazuje ;p a teraz dodatkowo nie mogę mapy pieczary,notatników przeróżnych itp odczytać ,bo wywala do pulpeta ;] a to chyba nie ma związku z Hudem jaki się używa chyba ?? ;> ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 To co działa bezproblemowo jak nie ma połowy HUD-a. Wszystko co piszesz to są błędy HUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 To co działa bezproblemowo jak nie ma połowy HUD-a. Wszystko co piszesz to są błędy HUD. Lubie mieć mapę u góry A w oficjalnym i zalecanym jest na dole:dodgy: Utrudnia to szukanie mało widocznych Artów:s A że mapa mi przeciwników nie pokazuje to mi nie przeszkadza im trudniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wiem, że to stara sprawa ale czy ktoś ma pliki tego HUD`a? A może ktoś ma OFICJALNY HUD ekipy stalkerteam.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Na playground.ru znalazłem ponieważ linki na AMK są niestety martwe: S12_hud.rar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dzięki to mi całkowicie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi