Vorenus Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Ja coraz mniej ruchu zażywam - niestety... Jeżdżę na rowerze i to ostatni już mój kontakt bezpośrednio ze sportem, kiedyś było znacznie lepiej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Ja sporo biegam.. po Zonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 MMa, Muay Thai, bieganie, siłownia To jest moje zajęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 daniel, nabijasz się z nas , czy naprawdę taki z Ciebie kozak? Jeżeli uprawiasz te sporty walki to napisz jak dobry w nich jesteś i czy załatwił byś na ulicy takiego wapniaka jak ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Serio mówię i do tego szkoła wojskowa. Moje wyniki: Muay Thai: 2 wygrane, 3 przegrane, 1 remis. MMa: 5 wygranych, 2 przegrane. Nie załatwił bym takiego jak ty Bo jak bym takiego spotkał to poszedł bym na piwo z nim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 No, no... Nie wiem dlaczego wyobrażałem sobie Ciebie jako grzecznego i delikatnego chłopca który unika wszelkiej brutalności i śpiewa w chórze kościelnym. Ja w Twoim wieku chuliganiłem, dwukrotnie mi nos poprzestawiali:s, (muszę jeszcze przegrodę prostować ale odwlekam to jak tylko mogę), był alkohol i dużo głupoty... Widzę danieldino, że prowadzisz się znacznie mądrzej, może z tą siłownią odpuść albo nie przesadzaj bo 17 lat to wiek gdy kości jeszcze rosną. W każdym razie uważaj na kręgosłup, szkoda go nadwyrężać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Spokojnie mam trenera Tu nie chodzi o wygląd tylko tak dla ruchu, nie podnoszę Bóg wie tam ile Ja też chuliganiłem w podstawówce Dopóki tata mnie do szkoły wojskowej nie przywlekł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshi aka Endeavour Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Bieganie, ćwiczenie- ale tylko rekreacyjnie. Pompki, brzuszki, przysiady itp. Wszystko pod względem zwiększenia kondycji i częściowo siły. Do niedawna Taekwondo, ale z tym już skończyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thial Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Kiedyś karate kyokushin, teraz akrobatyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ja sporo biegam.. po Zonie Podobny do Kobala ..przemierzam sprintem Zonę i pustkowia Fallout... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 21, 2010 Author Report Share Posted November 21, 2010 kobal i malakas - wstyd, wstyd i wstyd... Napiszę do Waszych żon, żeby Was 'dojechały" - przed zasiadnięciem do komputera - 10 pompek:exclamation:. Nie zrobicie - to szlaban i to nie tylko na komputer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ja też jestem za tym Lanie na kolanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Oprócz biegania po Zonie i Pustkowiach, w każdy weekend (od wczesnej wiosny do bardzo późnej jesieni w Polsce) nurkuję głęboko (w zakresie do 60 metrów ). Zimą nurkuję też głęboko, ale za granicą, a w Polsce pod lodem, trochę płycej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Zazdroszczę tobie To moje marzenie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Popływać z rybciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamo103 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Na serio jesteś w szkole wojskowej?Ja jestem w strzelcu:).Raczej jakiś regularnych sportów nie uprawiam takie tam ćwiczenia kondycyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Zapomniałem dodać, że jeszcze filmuję podczas tych nurkowań z "rybciami" Jak ktoś zaciekawiony to zapraszam: http://vimeo.com/user3162683/videos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 A propos nurkowań ... Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda w Polsce w lutym pod lodem, to wrzuciłem na Vimeo dwa filmiki, które nakręciłem pod wodą w lutym 2011 ;) http://vimeo.com/23142534 http://vimeo.com/23145068 Miłego oglądania - w końcu nie samym STALKERem żyje człowiek ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dade6996 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 To może powiem co ja za sporty uprawiam : ) Parkour i Freeruning rok trenuje ,a jeszcze do tego dochodzi Krav maga. Tak myślę jeszcze czy trenować inne sztuki walki ale chyba skupię się na tych trzech sportach. Nie wiem sam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 A ja trenuję futbol amerykański. Tak dla niewtajemniczonych. http://www.youtube.com/watch?v=AmSigewmkvE&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ja trenuję systematycznie kuflem, serie ze zmniejszanym obciążeniem. I slalom gigant. Niestety czasami kończy się to źle - poważnym przetrenowaniem, ponieważ organizm nie jest przygotowany do tak wielkich obciążeń. Wtedy zaczynam od mniejszych ciężarków na przykład 50g i mniejszej ilości powtórzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Kiedyś więcej przesiadywałem na rowerze nisz na nogach http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/szczer.gif . Później miałem iść na rosyjską sztuke walki coś na m.... nie pamiętam nazwy ale doszedłem do wniosku ze za stary jestem już :(. Teraz to mam już brzuszek piwny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts