pacjent1972 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 kondotier już zapodaję screena, nie mam oryginału bo usuwam zapisy ( szybciej ładuję się modzik i mniej klatkuje)... ja znalazłem Wintara tutaj na daszku. Dzięki Kondotier - no cóz , pomęczę sie z tym modem. Jak na razie-czuję się jakbym grał w Battlefielda - ale to wypadkowa d...du.....ch" pomysłow SGM . Miałem nadzieję że połączenie Mizerii z SGM stworzy jakąś "wartość dodaną" - niestety jak na razie wyszła z tego kupa z dzemem.PozdrawiamTo pojechałeś z tym porównaniem... szajs Battlefield do Stalkera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) .....czuję się jakbym grał w Battlefielda....Hooligans . Przeczytaj te część mojej wypowiedzi ... ale ze zrozumieniem. Nie wyrywaj z kontekstu słów. I zastanów się , dlaczego użyłem takiego a nie innego zwrotu.BTW: każdy ma prawo określać swoje preferencje . Ja nie lubię SGM -u . I już.. Ale to nie powód aby minusowac moje wypowiedzi. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Co do Oazy to gdzieś na forum podałem graficzny wzór na zdobycie oazy, zdobądź bo potem lepsze kwesty od naukowców masz. http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=949&PART=30 https://www.youtube.com/watch?v=qvKMzxm0rbI Masz tam po Polsku jaki artefakt gdzie i jak zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak wykonasz wszystkie kwesty u naukowców dostaniesz osiągnięcie ASYSTENT-a jeśli przeżyje cała ekipa stalkerów Topola,to po zmianie przynależności ich na naukowców dostaniesz od nich prezent.Misja z oazą to chyba najprostsza -przebiec między kolumnami od lewej strony po kolei-5 ray.Za 6 razem przechodzisz między gwiazdkami i jesteś w Oazie.Zabierasz art-psi psy kasujesz lub nie,do wyboru,po drabinie do góry [po drodze na wyższym poziomie jest chyba schowek z dobra giwerą ale pewny nie jestem].Oddajesz naukowcom art,nagrodaAle nie w Dywersancie-w tunelu do Prypeci nie ma możliwości przeprowadzić ekipę w całości-po drugie w Prypeci Wano i Sokołow po zgonie w tunelu i tak są obecni przy kweście Księgarnia. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez smerf45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja zawsze brałem całą ekipe i pilnowałerm by wszyscy ujzeli wschód słońca w Prypeci(5 ludzi z tobą ma przejść podziemia między Janowem a Prypecuią) to procentuje z każdym modzie do Zewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 .....czuję się jakbym grał w Battlefielda....Hooligans . Przeczytaj te część mojej wypowiedzi ... ale ze zrozumieniem. Nie wyrywaj z kontekstu słów. I zastanów się , dlaczego użyłem takiego a nie innego zwrotu.BTW: każdy ma prawo określać swoje preferencje . Ja nie lubię SGM -u . I już.. Ale to nie powód aby minusowac moje wypowiedzi.Dostałes minusa za samo porównanie... jak można grać w Stalkera i czuć ten liniowy Battlefield? Nie ogarniam twojej wypowiedzi ani toku pojmowania Stalkera... owszem, to twój biznes że SGM jest za trudny dla ciebie ale to ciągle Stalker a nie żaden Battlefield. I tyle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 HooligansNie ogarniasz - cóż nie wszyscy muszą byc orłami. Krótkie podpowiedzi.Po pierwsze - przeczytaj "Piknik na Skraju Drogi"Po drugie - przeczytaj cykl "Zona"Po trzecie i najwazniejsze - porównanie z Battlefieldem dotyczy tych wszystkich ni zgruchy ni z pietruchy broni , Alfa Teamów , pierdyliona typów amunicji etc.To do Zony tak pasuje jak te "podkasane" dziewuszki które zastapiły całkiem poprawne postacie jak np Broda.A gdzies w tym natłoku "swiecidełek " zgubił sie klimat Stalkera.i poo czwarte - nie podniecaj sie "liniowością " gier komputerowych . "Stalker" jast tak nieliniowy jak ja jestem murzynem. BTW- skala trudności nie jest tu wskaznikiem czegokolwiek - no chyba że podniecasz sie ilością trupów ścielących się - jak mniemam- gesto na Twoim ekranie. A teraz powaznie: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_string [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 513 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find variable character_use in [psevdosnork_normal] Mam wylot z powyższym logiem podczas questu dla Trapera. Wylot następuje w momencie śmierci mutanta.Jakas podpowiedż?Pozdrawiam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Pobierz ten plik i wklej gamedata-DYWERSANTconfigscreatures http://www7.zippyshare.com/v/4VoLTOUE/file.htmlJak testowałem spolszczenie od Gatzka tez miałem taki błąd ten plik to poprawka na te psudosnorki.Wylot w tunelu,tam gdzie były burery ? Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez smerf45 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Smerf45 - tak. I wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dywersant - Диверсант (Гибрид) The best modyfications SGM for Call of Pripyat S.T.A.L.K.E.R !!! Dziekuję ludziom forum za spolszczenie go i udostępnieniu nam graczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jeszcze mam taki pytanie -czy Traper skupuje wszystkie części mutantów,no prawie wszystkie ?Jeśli nie na to Gatzek też zrobił fix-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Boberm i Hooligans - obaj macie część racji w klimacie liniowości, nie każdemu sie podoba fri plej lub liniowośc, co do kobiet w grze to nie mam nic do nich jako postaci w grze, zona jest także Ich światem jeśli już w nim są. Liniowość w stalkerze - jedne mody ja maja inne nie, alternatywa lub więcej wyjść, teraz gram inna wersję reborna(przedtem 252/320) teraz 250/301 i w czarne anioły i jest fajnie.Najwięcej nieporozumien jest wtedy gdy dwaj rozmówcy mysla i chcą tego samego ale każdy z nich ma biegunowo odmienna technikę i metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Vidkunsen - generalnie masz racje , aczkolwiek liniowośc jest w tym przypadku najmniej istotna. Wszystkie mody fabularne w swej podstawie opierają sie na mniejszej lub wiekszej liniowości scenariusza. To raczej mniemanie kolegi Hooligans spowiodowało poruszenie tej kwestii.No cóz , widocznie dla niektórych osób jedynie słuszne zdanie- to ich zdanie. Reszta ma sie radośnie zgadzac lub .. milczeć . Krytyka - nawet lekka jest co najmniej niewskazana. Bo inaczej "bedom bencki" - czytaj - dostaniesz minusa. Ale - OK niech będzie że nie mam racji i ten mod jest ever .Cytując priva od Hooligana- się nie znam . Za malo gram w Stalkera i za mało książek przeczytałem abym mógł dyskutowac z Miszczem .BTW - troche odwagi kolego Hooligans - priv nie do tego słuzy.Koniec Off topu.Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dałem wam po plusie na zgodę i zakonczenie tematu, teraz męczę akurat reborn 250 build 301, bo z reborn 252 build 320 nie dalem rady. Grajcie dalej, zona czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dałem wam po plusie na zgodę i zakonczenie tematu, teraz męczę akurat reborn 250 build 301, bo z reborn 252 build 320 nie dalem rady. Grajcie dalej, zona czeka. No to grajmy :) Zadanie: Zabij nieznane mutanty w tunelu obok Jupitera... paskudny wylot... jeden za drugim... miałem ominąć to zadanie ale dlaczego?... pomoże ktoś ???? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_string [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 513 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find variable character_use in [psevdosnork_normal] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 @Holligans -post nr 110 w tym temacie i masz fixa na Twój problem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dziękuje bardzo za pomoc, szukałem ale chyba nie dokładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Te nieznane mutanty to takie tam "super snorki" maja zielone klaty i nie miałem wylotu zarówno w dywersancie hybrid jak i w dywersancie hybrid remake(remake jest poprawiny i ulepszony, polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Holligans tu masz linka na te psudosnorki-aktualnyhttp://www7.zippyshare.com/v/4VoLTOUE/file.html Edytowane 23 Maja 2015 przez smerf45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Można to jakoś inaczej obejść np. przestawić coś w tym pliku bo pod tym linkiem trzeba podawać numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gdzie każą ci podać numer z zippyshare-niemożliwe.Numer jedyny jaki mi się kojarzy to przy zakładaniu konta na Yandex.Już nie pamiętam jak ja zakładałem konto ale chyba wklepałem jak mi przyszedł do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jest opcja na wrzucenie moda gdzię indziej? Ściągnie mi za 30h z jednego linku a z drugiego limit ściągań został wyczerpany i klops. Proszę o upload cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Jest opcja na wrzucenie moda gdzię indziej? Ściągnie mi za 30h z jednego linku a z drugiego limit ściągań został wyczerpany i klops. Proszę o upload cokolwiekKolego @ShogunShinto, mam na dysku Dywersanta razem z fixami, mogę go wrzucić na Mega i poprosić Moderatorów o dodanie linku do pierwszego postu. Upload jednak trochę zajmie czasu. Edytowane 9 Września 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Będę czekał. Trudno. Najważniejsze ma go kto wrzucić. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ok, to wrzucam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi