ksantyp Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Mam problem z tymi artefaktami, próbowałem na wiele sposobów , z cofaniem się do wiele wcześniejszych savów - nie można tych artefaktów zebrać. Detektor pokazuje je , ale pewnie są pod teksturami. Nie pomaga ani granat ani grawigun.Czy zaliczenie tego zadania ma wpływ na dalszą fabułę? Bo może sobie go odpuszczę. Nie wiem, czy ta wersja (AA2) czy też to ogólna przypadłość, ale wiele artefaktów popada pod tekstury i nie można ich wydobyć. Czy można dodać ten artefakt do sprzedaży? Edytowane 6 Listopada 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) To nie AA2 jest przyczyną. TT2 UF ma ten sam problem, z zapadaniem się itemów pod tekstury. Mnie pomagało wyjście z lokacji i powrót na nią. Poprzednie savy nie pomogą, bo zawierają ten sam spawn lokacyjny.Czy masz problem z oboma Likwidatorami? Bo tam są dwa. Wystarczy że weźmiesz jeden, na rozliczenie zadania. Drugiego miałem, ale nie używałem go, bo nie korzystałem z recept. A do czego innego, nie był mi potrzebny. Nie wiem, czy do Twojej wersji moda jest spawner. On by najlepiej rozwiązał problemy z zapadaniem w tekstury. Zapytaj na PW scigacza1975. A innych na SB. Edytowane 6 Listopada 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dziękuję, kondotier. Wyjście z lokacji też nie pomaga, gram już dalej i za każdym razem gdy przechodzę przez Roztok, zaglądam do tego budynku. Dlatego napisałem ten temat bo wyczerpały mi się pomysły na zaliczenie tego zadania.Dobra, zagadam do scigacz1975. Co oznacza "SB" w "A innych na SB" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Proszę bardzo - http://mega.co.nz/#!xAVjRabJ!WupH-H5c6lVasPav_zctc68sz0J_o8beXBUW6WHF52s - instrukcja w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Dziękuję, teraz gra mi się o wiele spokojniej :) Edytowane 7 Listopada 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 SB - dół strony głównej forum, rozmowy na bieżąco. ShoutBox. A jeszcze o Likwidatorze. Zadanie na niego daje dwóch NPCów. Jeden z Rostoka ( ten za płotem - Zwierzobój?) i na Jantarze w bunkrze. Arty pojawiają się tylko po zadaniu od pierwszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dzięki kondotier. A kto daje na Jantarze zadanie na Likwidatora? Ja na razie się z nim nie zetknąłem.Do sprawdzenia jest taki scenariusz, że przy wejściu na Rostok pierwszy raz należy od razu wykonać zadania dla Kolejarzy, w tym Zwierzobója i wtedy te artefakty nie wpadną pod tekstury. Ja musiałem najpierw pójść do Sacharowa kupić Walesa ( niedźwiedzia mi wcześniej zabrano ). Ale to już może za drugim razem tego wspaniałego moda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi